in , ,

“Dragon Ball”un Yaratıcısından Yeni Anime Dizisi: “Sand Land: The Series”tan İlk Fragman

Sand Land: The Series animesinden ilk fragman paylaşıldı. Dragon Ball yaratıcısı Akira Toriyama, Hulu’ya özel yeni bir macera hazırladı.

Sand Land: The Series: Dragon Ball Yaratıcısından Yeni Anime
- Reklam -
- Reklam -

Sand Land: The Series animesi için ilk fragman paylaşıldı. Dragon Ball yaratıcısı Akira Toriyama’nın mangasına dayanan ve Bandai Namco Entertainment tarafından hazırlanan anime Hulu’ya geliyor.

Dünyanın su kaynaklarının tükendiği kıyamet sonrası bir gelecekte geçen Sand Land, küçük kasabasını açgözlü bir su baronu kralın entrikalarından kurtarmak için efsanevi bir kaynak aramak üzere çöle giden şerif Rao’nun hikâyesini anlatıyor. Rao kendisine yardım etmesi için iblislerin kralından yardım ister ve İblis prens Beelzebub da bunu kabul eder. Kral planlarından haberdar olunca, Rao ve Beezlebub efsanevi kaynağı bulmak ve ülkeyi kralın zulmünden kurtarmak için çölün tehlikelerine ve bir tank ordusuna göğüs germek zorunda kalırlar.

Sand Land: The Series: Dragon Ball Yaratıcısından Yeni Anime

- Reklam -

Dragon Ball’un yaratıcısı Akira Toriyama’nın 2000 yılında çıkan tek vuruşluk mangasına dayanan anime, geçen yıl Japonya’da prömiyeri yapılan 1 saat 45 dakikalık anime filminin yeniden düzenlenmiş görüntülerin yanı sıra Toriyama’nın kendisi tarafından yazılan filmdeki olaylardan sonra geçen yeni bir hikâyeden oluşacak. Yeni görüntüler, animenin bu bahar Hulu’da yayınlanacağını da gösteriyor. Yapım, Hulu’nun olmadığı bölgelerde Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Yayınlanan fragman, patlayıcı aksiyon sahneleri ve Toriyama’nın orijinal mangasının tuhaf estetiğini bir şekilde yakalayan sanat yönetimi ile etkileyici görünüyor. Dizi Bandai Namco Filmworks, JoJo’s Bizarre Adventure serisindeki çalışmalarıyla tanınan Kamikaze Douga ve Kingsglaive: Final Fantasy XV ile bilinen Anima arasında ortak bir yapım olarak öne çıkıyor.

Sand Land: The Series Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Dizinin yönetmenliğini Toshihisa Yokoshima üstleniyor. Senaryo ise Hayashi Mori’ye ait. Müzikleri Yugo Kanno (Psycho-Pass: Sinners of the System, Batman Ninja) yapıyor. Seslendirme kadrosunda ise Mutsumi Tamura, Kazuhiro Yamaji, Cho, Satoshi Tsuruoka ve Nobuo Tobita yer alıyor.

Anime uyarlaması için yayınlanan tanıtımı sizler nasıl buldunuz? Mangayı okumuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Anime News Network

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Yapım, Hulu’nun olmadığı bölgelerde Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşacak.

    Bu iyi oldu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Top Gun 3 - Tom Cruise

“Top Gun 3” Geliyor: Gişe Rekorları Kıran Seri Macerasına Devam Ediyor

Laurence Fishburne The Witcher 4. Sezon Kadrosu

“The Matrix”in Yıldızı Laurence Fishburne, “The Witcher” 4. Sezon Kadrosuna Katıldı