in , ,

Clive Owen’ın Malta Şahini Dedektifini Canlandırdığı “Monsieur Spade” Dizisinden İlk Fragman

Monsieur Spade dizisinden ilk fragman yayınlandı. Clive Owen’ın Malta Şahini dedektifi Sam Spade’i canlandırdığı AMC dizisi yakında başlıyor.

Monsieur Spade Fragmanı: Clive Owen Malta Şahini Oluyor
- Reklam -
- Reklam -

Monsieur Spade dizisi için ilk fragman paylaşıldı. Clive Owen, ikonik Malta Şahini dedektifi Sam Spade rolüyle yeni AMC dizisinin başrolünde yer alıyor.

Monsieur Spade’in ilk fragmanı, Clive Owen’ın Malta Şahini dedektifi Sam Spade rolünde olduğu AMC dizisine dair yeni detaylar veriyor. Dashiell Hammett’in 1930 yılında yayımlanan aynı adlı romanına dayanan bu dizi, John Huston’ın 1941 yapımı The Maltese Falcon (Malta Şahini) filmiyle tanınan özel dedektifin ikonik karakterini yeniden perdeye getiriyor.

Şimdi ise AMC+, The Queen’s Gambit’in yaratıcısı Scott Frank’in hazırladığı ve başrolünde Owen’ın yer alacağı yeni bir diziyle bu ikonik dedektifini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Yapımın yayınlanmasına birkaç ay kala AMC+, YouTube kanalında suç draması dizisinin ilk fragmanını paylaştı.

Monsieur Spade Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapım için paylaşılan resmi özet ise şu şekilde

Sam Spade (Clive Owen) yepyeni bir bölüm için geri döndü. Yerel bir manastırdaki altı sevilen rahibe acımasızca öldürüldüğünde, sırlar ortaya çıkar ve yeni ipuçlarına ulaşılır. Cinayetlerin bir şekilde büyük güçlere sahip olduğuna inanılan gizemli bir çocukla bağlantılı olduğu ortaya çıkar.

Monsieur Spade Dizisi Hakkında Bilinenler

Monsieur Spade Fragmanı: Clive Owen Malta Şahini Oluyor

Dizinin kamera arkasında birçok dikkat çekici yaratıcı isim yer alıyor. Ortak yaratıcısı, yürütücü yapımcısı ve senaristi Netflix’in başarılı dizisi The Queen’s Gambit’in yanı sıra Minority Report ve Logan gibi hit dizileri yazmasıyla tanınan Scott Frank ile Borgia ve Oz gibi dizilerden sorumlu Tom Fontana. Başrolde yer alan Clive Owen aynı zamanda dizide yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyor.

- Reklam -

Monsieur Spade’in konusu, dedektifin 1960’larda Fransa’nın güneyinde emeklilik yaşamını sürdürdüğü bir dönemde geçiyor. Fragmanda da gösterildiği gibi dizi gerçek mekânlarda çekildi, bu da seyircileri güzel Avrupa manzaralarıyla buluşturacağı anlamına geliyor.

Yapımda özel dedektif altı rahibenin öldürülmesiyle suçun karanlık dünyasına geri çekilecek ve araştırmaları, onu bazı tehlikeli kişilerle karşı karşıya getirecek.

Monsieur Spade Fragmanı: Clive Owen Malta Şahini Oluyor

Monsieur Spade’in kadrosunda Owen dışında aynı zamanda Rebecca Root, Oscar Lesage, Cara Bossom, Inès Melab, Luke Tinson, Yan Tual, Louise Bourgoin, Denis Ménochet, Stanley Weber ve Chiara Mastroianni gibi isimler yer alıyor. Dizi, 14 Ocak 2024 Pazar günü AMC, AMC+ ve Acorn TV’de yayına başlayacak.

Malta Şahini’nin yeni dizi uyarlaması hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Umarım eseri batırmamışlardır. Bu arada Dashiell Hammett’ın romanları neden tekrar basılmaz, anlamak güç. Gerek Hammett’in dedektif Sam Spade romanları olsun gerekse de Georges Simenon’un dedektif Jules Maigret romanları olsun tekrar basılmayı hak ediyor. Alfa keşke bu eserlere el atsa. Gerçi Alfa, Raymond Chandler kitaplarına başlayıp devam ettirmedi, o da ayrı konu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Call of the Night Manga Final

Vampir Temalı Popüler Manga Serisi “Call of the Night” Sona Eriyor

The Life of Chuck Çekimleri Tamamlandı

Mike Flanagan’ın Üçüncü Stephen King Uyarlaması “The Life of Chuck”ın Çekimleri Tamamlandı