in ,

Vampir Temalı Popüler Manga Serisi “Call of the Night” Sona Eriyor

Call of the Night mangası final yapıyor. Vampir temalı popüler çizgi roman serisi okurlarına veda ediyor.

Call of the Night Manga Final
- Reklam -
- Reklam -

Call of the Night mangası için final vakti geldi. Romantik komedi ve aksiyon türlerini vampir temasıyla buluşturan seri macerasını noktalamaya hazırlanıyor.

Popüler romantik komedi manga serisi Call of the Night 200. sayısı ile hikâyesini tamamlayacak. Geçen 4 yıllık süre boyunca okurları tarafından oldukça sevilen serinin son sayısı 2024 yılının ocak ayında raflarda yerini alacak.

Vampir Nazuna Nanakusa ile vampir olmak için ona âşık olmaya çalışan Ko Yamori arasında geçen aşk hikâyesini anlatan seri çıkış yaptığı tarihten bu yana okurlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Popüler manga, karanlık aşk hikâyesi, vampirlere has aksiyon sahneleri ve dikkat çekici karakter anlatıları ile yüksek notlar almıştı.

- Reklam -

Call of the Night Manga Finali

Son olarak 192. sayısı ile okurların karşısına geçen manga resmi olarak final yapacağını duyurdu. Ağustos 2019’dan beri Shogakukan’ın Weekly Shonen Sunday dergisinde tefrika edilen serinin hayranları ise hikâyenin nasıl biteceğine dair şimdiden teoriler ortaya koymaya başladı.

Call of the Night’ın resmi olarak sona ereceğinin duyurulması serinin hikâyesini tamamlanması adına sadece birkaç bölümün kaldığı anlamına geliyor. Hayranların ilk bölümden bu yana beklediği Ko ve Nazuna’nın bir çift olup olamayacağı sorusu da nihayete kavuşacak. Ko’nun en iyi arkadaşının ölümü de dahil olmak üzere birbiri ardına sıkıntılar geçirdikten sonra, ikilinin en sonunda birbirlerine karşı hissettikleri duygularını kabul edeceği ve bir çift olacağı düşünülüyor. Ancak Ko’nun bir vampir olma isteği çiftin önüne büyük bir problem olacak çıkabilir çünkü bir vampirin sevdiği birinin kanını içmesi onun ölümüne sebep olabiliyor.

“Call of the Night” Manga Serisinde Gizemlerinin Çözülmesi için Vakit Daralıyor

Diğer taraftan Ko ise Nazuna ile birlikte olduğu sürece vampir olmamak ile sorun yaşamadığını söylemişti. Fakat vampir Nazuna, sadece Ko’nun kanını içebilmesi çiftin önüne yeni bir problem çıkarıyor. Ko’nun kanını içerse öleceğini bile Nazuna kendini kansız kalmaya zorluyor ve giderek zayıflıyor.

Call of the Night Manga Son

Okurların Call of the Night manga serisi bitmeden önce tamamlanmasını beklediği bir diğer hikâye arkı ise Nazuna’nın annesi Haru’ya ait. Serideki gizemlerin çoğu, Haru’nun geçmişi üzerine kurulmuştu. Özellikle Nazuna’yı nasıl doğurabildiği ve bunu yaptıktan hemen sonra neden ortadan kaybolduğu büyük merak uyandırmıştı. Ancak seri henüz bu sorulara cevap vermedi.

- Reklam -

Call of the Night’ın sona yaklaşmasıyla, Haru Nanakusa’nın geçmişini aydınlatacak çok fazla vakit kalmadı. Bu yüzden hikâyenin bunu mümkün olan en kısa sürede yapacağı düşünülüyor.

Call of the Night - Vampir Animesi

Orijinal adı Yofukashi no Uta olan manga serisi, 2022 yılında 13 bölümlük bir anime dizisine de uyarlandı.

İlginizi çekebilir: İzleme Listenize Eklemek İsteyeceğiniz Vampir Temalı En İyi 25 Anime

Siz Call of the Night mangası ve anime uyarlaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Take-Two CEO Oyun Fiyatlama Sistemi - GTA 6

“GTA 6”nın Ardındaki Rockstar’ın Sahibi Take-Two CEO’su, Oyunların Saat Başına Fiyatlandırılması Gerektiğini Düşünüyor

Monsieur Spade Fragmanı: Clive Owen Malta Şahini Oluyor

Clive Owen’ın Malta Şahini Dedektifini Canlandırdığı “Monsieur Spade” Dizisinden İlk Fragman