in , ,

Godzilla ve Kong Güçlerini Birleştiriyor: “The New Empire”dan Yeni Fragman

Godzilla x Kong: The New Empire filminden yeni bir fragman paylaşıldı. MonsterVerse’ün ikonik canavarları birlikte çarpışmaya hazırlanıyor.

Godzilla x Kong: The New Empire Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Godzilla x Kong: The New Empire filminden aksiyon dolu yeni bir fragman paylaşıldı. MonsterVerse evreninin en yeni gösterisi beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

2021’de çıkan Godzilla vs. Kong filmindeki devasa çatışmanın ardından sinemalara gelecek olan devam macerası, Godzilla ve Kong’u zorlu bir yeni düşmana karşı birleştirirken heyecan verici bir çarpışma vaat ediyor.

Monarch: Legacy of Monsters dizisinin Apple TV+’ta yayınlanmasının ardından Godzilla x Kong: The New Empire bu ikonik titanların geçmişlerini ve kökenlerine daha detaylı bir giriş yapıyor. Yeni film dünyanın içinde gizlenmiş, Godzilla, Kong ve insanlığın varlığına meydan okuyan, keşfedilmemiş devasa bir tehdidi gözler önüne seriyor. Yapım, Kafatası Adası’nın ve ötesinin gizemlerini çözerek bu olağanüstü varlıkları insanlığa sonsuza dek bağlayan efsanevi savaşa ışık tutmayı amaçlıyor.

- Reklam -

Godzilla x Kong: The New Empire Filminden Yeni Fragman

Godzilla x Kong: The New Empire, önceki filmden de tanıdık yüzler olan Rebecca Hall, Kaylee Hottle ve Brian Tyree Henry gibi isimleri geri getiriyor. Ayrıca Dan Stevens, Alex Ferns ve Fala Chen gibi yeni oyuncuları da kadrosuna katıyor.

Yönetmen koltuğunda bir kez daha Adam Wingard otururken, senaryo Terry Rossio, Simon Barrett ve Jeremy Slater’ın da aralarında bulunduğu bir ekip tarafından hazırlandı. Filmin yapımcıları arasında ise Mary Parent, Alex Garcia, Eric Mcleod, Thomas Tull ve Brian Rogers gibi isimler yer alıyor.

Filmin ilk tanıtımı Nisan 2023’te, ilk uzun fragmanı ise Aralık 2023’te yayınlanmıştı. Yeni fragmanı ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Godzilla x Kong: The New Empire Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

2014’te Godzilla ile başlayan, 2017’de Kong: Skull Island ve 2019’da Godzilla: King of the Monsters ile devam eden MonsterVerse, 2021’deki son film ile sinematik bir evren hâline geldi. Filmlerin yanı sıra hayranlar Apple TV+’daki Monarch: Legacy of Monsters ile birlikte yine geçen sene Netflix’te gösterime giren Skull Island adlı bir animasyon dizisini de izleme şansına erişti.

İlk çıkışını 27 Mart’ta yapacak olan film Türkiye’de 5 Nisan 2024 tarihinde vizyonda olacak. Daha önce bu tarih 12 Nisan olarak açıklanmış olsa da, sonradan bir hafta geriye çekildi.

Godzilla x Kong: The New Empire için paylaşılan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Solo Leveling Animesi: Avcı Seviyeleri ve Özellikleri

“Solo Leveling” Animesinde Avcı Seviyeleri ve Güç Hiyerarşisi | Rehber

The Rings of Power 2. Sezon Daha Karanlık

“The Rings of Power” 2. Sezon Daha Karanlık ve Daha Karakter Odaklı Olacak