in , ,

Yeni “Godzilla x Kong” Filmi “The New Empire”dan İlk Fragman Yayınlandı

Godzilla x Kong: The New Empire fragmanı paylaşıldı. Adam Wingard imzalı yeni MonsterVerse filminden ilk tanıtım yayınlandı.

Godzilla x Kong: The New Empire Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Godzilla x Kong: The New Empire fragmanı Brezilya’daki CCXP etkinliğinde görücüye çıktı. MonsterVerse yeni filmlerle genişlemeye devam ediyor.

Beyaz perdenin en ünlü kaijuları arasında yer alan Godzilla ve King Kong; The New Empire yapımında yeniden bir araya geliyor.

2021 yılında izleyicilerle buluşan Godzilla vs. Kong’un doğrudan devamı niteliğinde olacak yeni yapım, iki ikonik canavarın ortak bir düşmana karşı mücadelesini takip edecek.

- Reklam -

Brezilya’daki CCXP panelinde You’re Next ile tanınan Adam Wingard’ın da katılımıyla Godzilla x Kong: The New Empire filminden ilk fragman paylaşıldı.

Godzilla x Kong: The New Empire Fragmanı - MonsterVerse

2014’te Godzilla filmiyle yeniden yapılandırılan MonsterVerse serisi, 2017’de Kong: Skull Island, 2019’da Godzilla: King of the Monsters ve son olarak 2021’de Godzilla vs. Kong ile izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Serinin son adımı, pandemi dönemine rağmen izleyicileri sinemaya taşımayı başarmış ve 470 milyon dolar gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Kadrosunda Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown ve Rebecca Hall gibi isimlerin yer aldığı yapım devam filmine kapı aralamaktan çekinmemişti.

Aradan geçen iki yılın ardından Kong ve Godzilla’nın bir kez daha devasa bir canavara karşı güçlerini birleştirmeleri gerekecek.

Godzilla x Kong: The New Empire Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Godzilla vs. Kong’un ardından bir kez daha MonsterVerse serisine geri dönen Adam Wingard, gerçekleştirilen panelde heyecanını dile getirdi.

Öte yandan yapımın odağı kaijular olsa da oyuncu kadrosu da dikkat çekici isimlerden oluşuyor. Filmde rol alanlar arasında Rebecca Hall (Tales From the Loop), Dan Stevens (Downton Abbey), Bryan Tyree Henry (Bullet Train), Fala Chen (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kaylee Hottle (Magnum P.I.), Rachel House (Thor: Ragnarok) ve Alex Ferns (The Batman) yer alıyor.

Godzilla x Kong: The New Empire Fragman

Gelecek yıl birçok yüksek bütçeli gişe filminin izleyicilerle buluşacağı hareketli bir dönem olacak. Godzilla x Kong: The New Empire filmi ise 12 Nisan 2024’te vizyona girecek.

Godzilla x Kong: The New Empire için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2023'ün En Çok Satan 10 Mangası Belli Oldu

2023’ün En Çok Satan 10 Mangası Belli Oldu

Toni Morrison Hakkında Bilgiler - Hayatı ve Eserleri

Afro-Amerikan Edebiyatının En Önemli Temsilcilerinden Toni Morrison Hakkında 12 Dikkat Çeken Gerçek