in ,

Zaman Çarkı İçin Yayınlanan Yeni Görüntüler Mat Cauthon’un Lanetli Hançerini Tanıttı

Zaman Çarkı dizisi için kısa bir klip yayınlandı. Görüntüler, Mat Cauthon’un Shadar Logoth’tan aldığı hançeri tanıtıyor.

zaman çarkı - robert jordan
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video’nun hazırladığı The Wheel of Time (Zaman Çarkı) dizisi için yeni bir kısa fragman yayınlandı. Tek bir sahne ve replikten oluşan video, serinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetti bile. Görüntülerde, Barney Harris’in canlandırdığı Mat Cauthon’u kader değiştiren gizemli hançerini terk edilmiş şehir Shadar Logoth’tan alırken görüyoruz.

Dizinin resmi Twitter hesabından paylaşılan video, senaryodan bir alıntıyla açılıyor:

“…Ve içinde, zamanın yıkımlarından korunmuş yakut başlıklı bir hançer gördü.”

- Reklam -

The Wheel of Time Dizisi Klibi | İZLE

Basit bir tanıtım cümlesi ve sonrasında da Mat Cauthon’un söylediği “Tamamdır, anlaşalım o zaman.” repliğiyle birlikte 14 saniyelik video son buluyor.

Romanlarda karakterler tehlikeli Shadar Logoth’tan geçmek zorunda kalmışlardı ve Mat’ın bulduğu hançeri alma kararı hem kendisinin hem de dünyanın kaderini etkileyen sonuçlar doğurmuştu.

Zaman Çarkı Dizisi Yayın Tarihi Hâlâ Belli Değil

Fragmandan önce dizinin Twitter hesabı Mat’in “Zarları atma vakti,” anlamına gelen ünlü sözünü paylaştı:

“Dovie’andi se tovya sagain.”

- Reklam -

Dizinin Twitter hesabı daha önce de bu tarz videolar paylaşarak hayranların ağzına bir parmak bal çalmıştı. Dünyanın Gözü’nün yayınlanışının 31. yıldönümü için hazırlanan videoda, konsept çalışmaları izleyicilere sunulmuştu.

Rafe Judkins’in senaryosunu yazdığı ve uygulayıcı yapımcılık görevi yürüttüğü dizi, Rosamund Pike, Josha Stradowski, Marcus Rutherford ve Zoe Robins başta olmak üzere geniş bir kadroyla gelecek. Çekimler, uzun bir süredir dünyayı etkisi altına almış olan COVID-19 pandemisi kurallarına uygun olarak devam ediyor.

The Wheel of Time Dizisi Zaman Çarkı

The Wheel of Time Robert Jordan’ın 14 romanlık Zaman Çarkı serisinden uyarlanıyor. Bir grup köylünün güçlerini ve dünyanın kaderindeki rollerini kabullenmesiyle başlayan seri, devasa ölçeği ve eşsiz dünyasıyla pek çokları için en büyük fantastik eser kabul ediliyor. Kitap serisi, yazarın ölümünden sonra Brandon Sanderson‘ın katkılarıyla tamamlanmıştı.

The Wheel of Time dizisinin ikinci sezonunun senaryosu şimdiden hazırlansa da henüz ilk sezonun yayın tarihi açıklanmış değil.

Mat Cauthon ve ikonik hançeriyle ilk tanışma sizi heyecanlandırdı mı? The Wheel of Time dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for murgul murgul dedi ki:

    Hançer hoş olmuş. Soluk görüntüsü Shadar Logoth’un havasını yansıtmış.

    Amazon Prime Video nasıl kotaracak bu işi çok merak ediyorum. Hem Yüzüklerin Efendisi’nin hem de Zaman Çarkı’nın dizisini yapıyorlar. Umarım HBO’nun yaptığı Game of Thrones gibi yüksek bütçeli ve büyük prodüksiyonlu yapımlar olur iki dizi de.

    O kadar hacimli ve iddialı eserler ki bütçe ve prodüksiyon yetersiz olursa hayal kırıklığı yaratır kitabı okuyan kişilerde. İki yapım için de Game of Thrones ölçü yapılacak medya ve internet çevrelerinde. Umarım Game of Thrones’un önüne geçerler, o kadar şahane ve epik malzeme var ki ellerinde boşa harcanırsa çok yazık olur :confused:

  2. Avatar for Kaan_Usengul Kaan_Usengul dedi ki:

    Yüzüklerin Efendisi için 250–500 milyon dolar bütçe verildiği söyleniyor. Bazı haber sitelerinde de 5 sezon olacağı ve bütçesinin 1 milyar dolar olduğu söyleniyor. Zaman Çarkı ile ilgili bir bilgi bulamadım.

    Prodüksiyon konusunda Yüzüklerin Efendisi ve
    Zaman Çarkı GOT’tan çok daha iyi prodüksiyona sahiptir bence. Bütçe konusunda da bonkör davranır Amazon. İş artık tamamen oyuncu, senarist ve yönetmenlerde.

    Ä°ki dizi çıktığında Prime Video ücretlendirme de nasıl bir değişiklik yapacak acaba :thinking:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yankı - Müge Koçak | Haftanın Kitabı #164

Yankı – Müge Koçak | Haftanın Kitabı #164

Perseverance nasa mars ilk

NASA’nın Keşif Aracı Mars’a İniş Yaptı: İşte İlk Fotoğraf