in ,

Kaiju Sinemasının Yıldızları Perdeye Geri Dönüyor: “Godzilla x Kong: The New Empire”dan İlk Tanıtım

Godzilla x Kong: The New Empire filmi için ilk tanıtım yayınlandı. The MonsterVerse evreni yeni bir macera ile genişlemeye hazırlanıyor.

Godzilla x Kong: The New Empire Filmi Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Godzilla x Kong: The New Empire filminden ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. The MonsterVerse evreninin yeni filminin adı da böylece kesinleşmiş oldu.

Legendary Pictures, serinin henüz açıklanmamış gizli bir sırrını ortaya çıkaran bir teaser ile birlikte en son filmin adını nihayet açıkladı. Kaiju sinemasının yıldızları gelecek yıl geri dönüyor. Godzilla x Kong: The New Empire adını taşıyacak olan film 2021’de gösterime giren Godzilla vs. Kong’un doğrudan devamı niteliğinde olacak.

Yaklaşan filmle ilgili ayrıntılar hâlâ gizliliğini korurken, ilk tanıtım Kong’u Hollow Earth’ün iskelet kalıntıları arasında otururken gösteriyor. Yeni bir İmparatorluğa işaret eden başlığı ise yaklaşan projenin gizemli doğasından pek çok spekülasyona yol açabilir. İlk tanıtım aynı zamanda filmin yine iki titan üzerine odaklanacağını doğrulamış oldu.

- Reklam -

Godzilla x Kong: The New Empire Tanıtım Fragmanı

Daha önce Godzilla vs Kong’u yöneten Adam Wingard’ın yeni macera için bir kez daha yönetmen koltuğuna oturuyor. Rebecca Hall da filmde Dr. Ilene Andrews rolüyle geri dönerken, Bernie Hayes’i canlandıran Brian Tyree Henry ve Jia rolüyle Kaylee Hottle filmde yer alıyor. Seriye yeni katılan oyuncular arasında Dan Stevens, Fala Chen ve Rachel House yer alıyor. Filmin senaryosunu Simon Barrett kaleme alıyor.

Yayınlanan ilk tanıtım görüntülerini hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Godzilla x Kong: The New Empire Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

2014 yılında Godzilla’nın gösterime girmesiyle başlayan MonsterVerse, Kong: Skull Island ve Godzilla: King of the Monsters gibi birbirine bağlı birkaç filmle MCU dışındaki en başarılı sinematik evrenlerden biri olmaya devam ediyor. Godzilla vs. Kong ’nın 2021’de gösterime girmesi, pandemi sırasında beyaz perdeye geri dönen büyük gişe filmlerinden biri olarak bir değişime işaret ediyordu. Godzilla x Kong: A New Empire’ın nihai sürümünün yanı sıra yanı sıra MonsterVerse, Apple TV+’ta yayınlanacak Godzilla and the Titans dizisiyle televizyon dünyasına açılmaya devam edecek.

- Reklam -

Ayrıca seri, Netflix’te henüz belirlenmemiş bir tarihte yayınlanacak olan Skull Island animesi ile animasyona da uzanacak. Bu kadar çok proje devam ederken, canavar ivmesi yakın zamanda yavaşlamayacak gibi görünüyor.

Godzilla x Kong: The New Empire Tanıtım Fragmanı

Evrenle ilgili daha geniş bilgi için hazırladığımız dosya yazısına buradan göz atabilirsiniz.

Godzilla x Kong: The New Empire, 14 Mart 2024 tarihinde vizyona girecek.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Twilight Dizi Alacakaranlik

Stephenie Meyer’ın Vampir Serisi “Twilight” Dizi Oluyor

Insidious 5: The Red Door Fragmanı Yayınlandı

“Insidious 5” Filminden Beklenen Fragman: Lipstick Demon, Elise ve Daha Fazlası Geri Dönüyor