in ,

“Insidious 5” Filminden Beklenen Fragman: Lipstick Demon, Elise ve Daha Fazlası Geri Dönüyor

“Insidious 5: The Red Door” fragmanı yayınlandı. ‘Öteki’nin dehşeti, “Ruhlar Bölgesi”nin yeni filmiyde geri dönmeye hazırlanıyor.

Insidious 5: The Red Door Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Insidious 5: The Red Door fragmanı paylaşıldı. Ruhlar Bölgesi’nin yeni Yayınlanan tanıtım, korku serisinin uzun zamandır beklenen ve Patrick Wilson tarafından yönetilen yeni bölümünden ilk ipuçlarını gözler önüne seriyor.

İlk olarak Saw’dan Leigh Whannell tarafından yaratılan korku serisinin son filminde, daha önce Öteki olarak bilinen alternatif boyutun şeytani varlıkları tarafından rahatsız edilen Lambert ailesi olarak Patrick Wilson, Rose Byrne ve Ty Simpkins gibi yıldızlar geri dönüyor. Wilson aynı zamanda Halloween Kills’ten Scott Teems’in Whannell’in öyküsüne dayanan senaryosuyla ilk yönetmenlik denemesini yapmak üzere dümene geçiyor.

Çekimleri Ağustos 2022’de tamamlanan Insidious: The Red Door’un ilk fragmanı Sony Pictures tarafından yayınlandı.

- Reklam -

Görüntüler, Wilson’ın canlandırdığı Josh ve Simpkins’in canlandırdığı Dalton’ın üniversiteye gitmek üzere çıktıkları yolculuğun geçmişlerindeki iblisler tarafından bozulmasını konu alan sevilen korku serisinin bir sonraki bölümüne dehşet verici bir bakış sunuyor. Baba ve oğul, on yıl öncesinin unutulmuş anılarıyla boğuşurken hem yeni hem de tanıdık varlıklarla karşı karşıya gelecekler.

Ülkemizde Ruhlar Bölgesi: Kırmızı Kapı adıyla gösterime girecek olan film için yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Insidious 5: The Red Door Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

On yıldan uzun bir süre önceki çıkışından bu yana korku serisini takip edenler için Insidious 5: The Red Door fragmanı, hem Josh’ın hem de Dalton’un Öteki’yi unutmak için hafızalarının bastırıldığı ikinci filmin sonunu özetlemesiyle hafıza şeridinde unutulmaz bir yürüyüş olduğunu kanıtlıyor. Sonraki öncüller Elise’e odaklanırken, fragman bu hipnotizma biçiminden kaynaklanan gerçek sonuçları ortaya koyuyor: Josh kademeli hafıza kaybıyla yaşarken, Dalton tesadüfen sanat çalışmaları aracılığıyla hafızasının kilidini açıyor.

- Reklam -

Insidious 5: The Red Door Poster Ruhlar Bölgesi

Ruhlar Bölgesi serisinin son filmi, 7 Temmuz 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Yeni Insidious filminin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da üzerinden paylaşabilirsiniz.

Tüm içeriklerimizden haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Godzilla x Kong: The New Empire Filmi Geliyor

Kaiju Sinemasının Yıldızları Perdeye Geri Dönüyor: “Godzilla x Kong: The New Empire”dan İlk Tanıtım

Jüpiter Yolcusu Uzay Aracı JUICE'tan Dünya Fotoğrafı

Jüpiter’de Yaşam Arayacak Uzay Aracı JUICE’un Dünya’ya Veda Ederken Kaydettiği Fotoğraflar Paylaşıldı