in , ,

Kurt Russell’lı “Godzilla” Dizisi “Monarch: Legacy of Monsters”tan Yeni Fragman

“Monarch: Legacy of Monsters” dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Legendary’nin MonsterVerse’ünden ilham alan yapımın başrollerini Kurt Russell ve Wyatt Russell paylaşıyor.

Godzilla Dizisi - Monarch: Legacy of Monsters Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Apple TV+ ekranlarında izleyicilerle buluşacak Godzilla yapımı izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.

Dizi, izleyicileri Canavarların Kralı ile diğer Titanların dünya çapında yıkıma neden olmasının ardından kurulan tartışmalı bir araştırma organizasyonu olan Monarch’ın tarihine konuk ediyor. “Üç nesle yayılan dramatik bir destan” olarak tanımlanan yapımın başrollerini Kurt Russell ile Wyatt Russell paylaşıyor.

İlk fragmanı geçen eylül ayında yayınlanan dizi Legendary Entertainment’ın ünlü MonsterVerse’ünü genişletmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Godzilla Dizisi - Monarch: Legacy of Monsters Fragmanı

Dün gerçekleştirilen New York Comic Con etkinliğinde Monarch dizisi için yeni bir fragman yayınlandı.

Monarch: Legacy of Monsters Dizisi Gizli Bir Örgütün Hikâyesini Konu Alıyor

Godzilla da dahil olmak üzere eski ve yeni birçok Titan’ı bir araya getiren Monarch; 1950’lerde Godzilla’nın ortaya çıkışının ardından kurulan karanlık bir araştırma kuruluşunun tarihini konu alıyor.

Yapım, Canavarlar Kralı ile efsanevi Titanların yeniden ortaya çıkışının küresel çapta yıkıcı değişikliklere neden olduğu on yılları takip ediyor. Dünya tehdit altına girdiğinde, insanlar bir kez daha Godzilla’yı kendilerini kurtarmaya çağırıyor.

Apple, yeni fragmanla birlikte dizinin konusu hakkında kısa bir paylaşım da yaptı:

Godzilla ve Titanlar arasında San Francisco’yu yerle bir eden korkunç savaşın ve canavarların gerçek olduğunun şok edici bir şekilde ortaya çıkmasının ardından başlayan Monarch: Legacy of Monsters dizisi ailelerinin Monarch olarak bilinen gizli örgütle bağlantısını ortaya çıkarmak için babalarının izinden giden iki kardeşi takip ediyor.

İpuçları onları canavarların dünyasına ve ordu subayı Lee Shaw’a götürüyor. 1950’lerde ve yarım yüzyıl sonra geçen dizide Monarch, Shaw’ın bildikleri yüzünden tehdit altında. Üç kuşağa yayılan bu dramatik destan, gömülü sırların ve dünyayı sarsan epik olayların hayatlarımızda nasıl yankı bulabileceğini gözler önüne seriyor.

- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin yönetmeni Matt Shakman daha önce verdiği bir demeçte Kurt Russell’ın yanı sıra karakterinin daha genç bir versiyonunu canlandıran oğlu Wyatt Russell’ı da diziye dahil edebilmekten duyduğu heyecanı anlattı.

“Ayrıca bu çok eşsiz bir uyum. Çünkü Kurt Russell sevdiğim bütün filmlerde rol alıyor ve çocukluğumdan beri onu ekranda izliyorum. Kurt Russell’a ek olarak Godzilla fikri bana kesinlikle doğru geliyor.

“Wyatt’ın aynı karakterin gençliği olarak çok güzel rol alabileceği gerçeği ise sadece tesadüftü. Bilirsiniz, kaderin bizim için mümkün kıldığı, planlayamadığımız şeyler.”

Monarch: Legacy of Monsters Dizisi Fragman - Apple TV

Dizinin oyuncu kadrosunda Kurt Russell ve Wyatt Russell’a Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowski eşlik ediyor.

Monarch: Legacy of Monsters dizisi 17 Kasım 2023 tarihinden itibaren Apple TV+’ta yayınlanmaya başlayacak. Her cuma yeni bir bölümü izleyicilerle buluşacak olan dizi 12 Ocak 2024 tarihinde macerasını noktalayacak.

Monarch: Legacy of Monsters dizisi hakkında siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından en yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Michael Caine Emekli Oluyor

90 Yaşındaki Oscarlı Aktör Michael Caine Emekli Olduğunu Açıkladı

Invincible 2. Sezon Fragman - Prime Video

Prime Video’nun Yetişkinlere Yönelik Animasyon Dizisi “Invincible” Geri Dönüyor: İşte 2. Sezondan Yeni Fragman