in , ,

“Godzilla” Dizisi “Monarch: Legacy of Monsters” için İlk Fragman Yayınlandı

Monarch: Legacy of Monsters dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Apple TV+ dizisi Godzilla’nın canavar evrenini genişletmeye hazırlanıyor.

Monarch: Legacy of Monsters Dizisi Fragman - Apple TV Plus
- Reklam -
- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters dizisi için ilk fragman görücüye çıktı. Apple TV+, izleyicileri bir kez daha Godzilla evrenine davet ediyor.

İlk bakış görselleri geçen ağustos ayında yayınlanan Monarch: Legacy of Monsters dizisinde tanıtım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Legendary’nin MonsterVerse’ünden esinlenen 10 bölümlük Apple TV+ dizisi, Godzilla ile Titanlar arasındaki savaşın sonrasını takip ediyor ve Monarch olarak bilinen gizli bir organizasyona odaklanıyor.

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosu ise Kurt Russell’ı oğlu Wyatt Russell ile bir araya getiriyor. Kadroda yer alan diğer isimler arasında Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowski bulunuyor.

Monarch: Legacy of Monsters Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Gareth Edwards’ın yönetmenliğini üstlendiği 2014 yapımı Godzilla filminin devamı niteliğindeki dizi, Godzilla ile Titanlar arasında San Francisco’yu yerle bir eden savaşın hemen sonrasını konu alıyor.

Üç kuşağa yayılan ve “dramatik bir destan” olarak tanımlanan dizi, dünyayı sarsan devasa olayların hayatlardaki yankılarının izini sürüyor.

Yapım, Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters ve Godzilla vs. Kong ile devam eden MonsterVerse’ün resmi bir parçası olacak. MonsterVerse’ün yeni sinema filmi ise 12 Nisan 2024’te vizyona girecek olan Godzilla x Kong: The New Empire.

Monarch: Legacy of Monsters Dizisi Fragman - Apple TV

- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters dizisinin yaratıcılığını Matt Fraction (Hawkeye) ve Chris Black ikilisi üstleniyor.

Matt Shakman dizinin ilk iki bölümünü yönetiyor. Andy Goddard, Brad Van Arragon ve Andrew Colville ile Safehouse Pictures’tan Joby Harold ve Tory Tunnell ise dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Monarch: Legacy of Monsters dizisi 17 Kasım 2023 tarihi itibarıyla Apple TV+ üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Prömiyer günü dizinin ilk iki bölümü yayına girecek, kalan bölümler ise haftalık periyotlarla cuma günleri yayınlanacak. Yapımın ilk sezonu 12 Ocak 2024 tarihinde final yapacak.

Monarch: Legacy of Monsters - Apple TV+

Monarch: Legacy of Monsters dizisine dair sizin beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News üzerinden takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Piece Dizisi Izlenme Oranlari

Netflix’in “One Piece” Dizisi, “Wednesday” ve “Stranger Things”in Açılış Haftası Rekorlarını Kırmayı Başardı

Kulüp 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

1960’ların İstanbul’una Dönüş: “Kulüp” Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Fragman