in , ,

1960’ların İstanbul’una Dönüş: “Kulüp” Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Fragman

Kulüp 2. sezon fragmanı yayınlandı. Netflix Türkiye’nin 1960’ların İstanbul’unda geçen dizisi macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

Kulüp 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Kulüp 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix Türkiye orijinal dizisi, ilk sezondan iki yıl sonrasında izleyiciyi bir kez daha 1960’ların İstanbul’una götürmeye hazırlanıyor.

İlk defa 5 Kasım 2021’de Netflix’teki yerini alan ve ilk sezonu toplamda 10 bölümden oluşan Kulüp, 1950’li yılların İstanbul’unda geçiyor ve Seferad Yahudisi Matilda ile kızı Raşel’in hayatlarına odaklanıyordu. Dizi, Türkiye’deki Yahudi cemaatini ve özellikle Ladino adlı tehlikede olan bir dilin korunmasını merkezine alırken, aynı zamanda tarihsel olaylarla yüzleşmeye bir pencere açmaya çalışıyordu.

Başrolünde Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Salih Bademci ve Asude Kelebek gibi isimlerin yer aldığı dizide ayrıca Barış Arduç, Metin Akdülger, Suzan Kardeş, Hülya Duyar, Merve Şeyma Zengin ve İlker Kılıç gibi isimler oynuyordu. Projenin yaratıcı koltuğunda ise Zeynep Günay oturuyor.

- Reklam -

Kulüp 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

İlk sezon 2 kısım halinde yayınlanmış ve kalan bölümler 2022’nin ilk haftasında Netflix kütüphanesine eklenerek tamamlanmıştı. İzleyiciler dizinin tek sezondan oluşacağını zannederken dijital yayın devi sürpriz duyuruyu yapmış ve Temmuz 2022’de 2. sezon çekimlerinin başladığı bilgisini paylaşmıştı. Yapıma dair ilk fragman ve çıkış tarihi ise geçen ayın sonlarına doğru ortaya çıkmıştı.

Yayınlanan resmi fragman, izleyicilerin 2. sezona daha ayrıntılı bir bakış atmasını sağlıyor. Görüntüler, Raşel’in kızının tıpkı kendisi gibi babasız büyümesini ve bu sırada Kulüp’ün vergi borçlarından dolayı kapatılma ihtimaline değiniyor. Yaklaşık 2. dakikadan oluşan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kulüp 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

“Raşel babasız büyütmek zorunda kaldığı kızı ve annesiyle birlikte Kulüp İstanbul’da yaşamaya devam etmektedir. Ancak yaşanan kayıplar ve ihanetler ilişkilerini sınayacaktır.”

Yeni sezonla birlikte oyuncu kadrosuna Halil Babür, Serra Arıtürk ve Ada Erma gibi isimler katıldı. O3 Medya yapımı Kulüp 2. sezon, 15 Eylül 2023 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Kulüp 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Kulüp 2. sezon hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler ve son çıkan fragmanlar için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Monarch: Legacy of Monsters Dizisi Fragman - Apple TV Plus

“Godzilla” Dizisi “Monarch: Legacy of Monsters” için İlk Fragman Yayınlandı

Lanetliler Mağarası: Caitlin Starling Kitabı Türkçede

Caitlin Starling İmzalı Psikolojik Gerilim Türündeki “Lanetliler Mağarası” Türkçede