in ,

Netflix’in “Kulüp” Dizisinde Devam Bölümlerinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Kulüp devam bölümleri için çıkış tarihi fragman eşliğinde duyuruldu. 2. kısım 2022’nin ilk haftasında Netflix’te olacak.

Kulüp Devam Bölümleri Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Kulüp devam bölümleri için çıkış tarihi duyuruldu. Netflix Türkiye’nin izleyiciyi 1950’li yılların Beyoğlu’na götürdüğü dönem dizisi 2. kısım ile geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni bölümlerden ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Zeynep Günay Tan (İstanbulllu Gelin, Kurtlar Vadisi: Pusu, Kayıp) ve Seren Yüce (Çoğunluk, Rüzgârda Salınan Nilüfer, Masum) ikilisi tarafından yaratılan dizi ilk kısmıyla 5 Kasım 2021’de izleyicinin karşısına çıkmıştı. Toplamda 6 bölümden oluşan ilk kısım, geniş kitleler tarafından izlenmiş; olumlu ve olumsuz eleştirileri de beraberinde getirmişti.

Sedarad Yahudisi Matilda (Gökçe Bahadır) ile kızı Raşel’in (Asuda Kalebek) etrafında geçen olayları konu alan yapımda  Metin Akdülger, Gökçe Bahadır, Fırat Tanış, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi oyuncular yer alıyordu.

- Reklam -

Şimdi ise hikâye kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Kulüp Devam Bölümleri Çıkış Tarihi ve Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

“Aile demek, sizi sabırsızca bekleyenlerin olması demek.”

Hapisten afla çıkan Matilda, hayata tutunmak için bir gece kulübünde işe giriyor. Kızı Raşel ile arasını düzeltmeye çalışan Matilda, bir yandan da iş yerinin patronu ve yöneticisi arasındaki karmaşada varlığını korumaya çalışıyor.

Dizide yer alan oyuncular şu şekilde: Metin Akdülger, Gökçe Bahadır, Asude Kelebek, Fırat Tanış, Barış Arduç, Salih Bademci, Merve Şeyma Zengin, Sezer Arıçay, Doğanay Ünal, İştar Gökseven, Murat Garibağaoğlu ve İlker Kılıç.

Kulüp, özellikle Salih Bademci’nin oyunculuk performansı ile sıkça anılmıştı.

- Reklam -

O3 Medya (Hakan: Muhafız, Kâğıt Ev, Sana Söz, Son Yaz, Vatanım Sensin) tarafından yapımı üstlenen dizinin yapımcıları Saner Ayar ve Ayşe Durmaz.

Dizinin senaristi ise Gönül İşleri’ni de kaleme alan Necati Şahin.

Kulüp Devam Bölümleri Çıkış Tarihi netflix

İstiklal Caddesi, Galata Kulesi, Beyoğlu ve dönemin gece hayatını, Yahudilerin gözünden anlatan dizi işlediği dönem, konu ve bakış açısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Kulüp 2. kısım devam bölümleri 6 Ocak 2022 tarihinde izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin ilk sezonu, yeni yayınlanacak 4 bölümün ardından sona erecek. Olası bir devam sezonu hakkında ise şu an için yapılmış bir açıklama bulunmuyor.

Sizin devam bölümlerinden beklentileriniz neler? Fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kitap fiyatları

Kur Krizi Sonrası Kitap Fiyatları Yükselmeye Devam Ediyor

Evde Tek Başına Ev Kiralık

Evde Tek Başına Filmindeki Meşhur Ev Gecelik Konaklamaya Açılıyor