in ,

Caitlin Starling İmzalı Psikolojik Gerilim Türündeki “Lanetliler Mağarası” Türkçede

Lanetliler Mağarası Türkçe raflarındaki yerini alıyor. Caitlin Starling imzalı eser, Epsilon Yayınevi etiketi ile yayımlanıyor.

Lanetliler Mağarası: Caitlin Starling Kitabı Türkçede
- Reklam -
- Reklam -

Lanetliler Mağarası Türkçedeki yerini aldı. Caitlin Starling’in kaleminden çıkan psikolojik gerilim türündeki eser, Epsilon Yayınevi etiketiyle dilimize kazandırıldı.

Korku ve spekülatif kurgu türlerine ilgi duyan Caitlin Starling, 2021 yılında The Death of Jane Lawrence adlı kitabı ile ulusal çapta çok satanlar listesine girmeyi başardı. Ancak asıl olarak 2019 yılında yayımlanan ve dilimize de yeni çevrilen The Luminous Dead adlı kitabıyla Bram Stoker Ödülü’ne aday gösterildi ve LOHF (Ladies of Horror Fiction) ödülünü kazandı. Goodreads’te de Yılın En İyi Korku Romanı dalına aday olmayı başardı. Kısa bir süre sonra ise Last to Leave the Room adlı yeni bir kitabı okurlarla buluşacak.

Orijinal adı The Luminous Dead olan ve kendi dilinde ilk defa Nisan 2019’da yayımlanan kitabın tanıtım yazısına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Lanetliler Mağarası – Caitlin Starling | Arka Kapak Tanıtım Yazısı

Lanetliler Mağarası - Caitlin Starling

Gyre Price bu keşif gezisine katıldığında maden yataklarının haritasını çıkaracağını ve en büyük sorunlarının mağara çökmeleri ve ekipman arızaları olacağını düşünüyordu. Bir de kendisine yardımcı olacak, bildirimleri uzaktan izleyecek, mümkün olduğunda onun için haritaları çıkaracak ve yüzeyden uzaklaştıkça azalan ışıkta ona eşlik edecek bir ekiple birlikte çalışacağını…

Ama sadece Em vardı…

Em, keşif gezisinin “sorunsuz ilerlemesini sağlamak” için Gyre’ın vücudunu ilaçlarla kontrol etmekte veya kritik bilgileri saklamakta bir sakınca görmüyor; Gyre ile ilgili bildiklerini ona karşı kullanmaktan da çekinmeyerek Gyre’ın iplerini elinde tutmaya çalışıyordu.

- Reklam -

Gyre’ın mağaradaki keşfi sırasında yaşadığı aksaklıklar onu tahmin ettiğinden daha fazla zorluyordu. Kaybolan ve yönünü şaşıran Gyre, kontrol duygusunun yerini zamanla paranoya ve öfkeye bıraktığını fark edince işler daha da zorlaşmaya başladı. Bu karanlık ve bilinmeyenle çevrili ölümcül yerde tek başına kalan Gyre, tehlikeli arazinin ve yeraltını evi olarak gören Tünelci’nin üstesinden gelmekten daha fazlasını yapmak zorundaydı; tabii hayatta kalmak istiyorsa…

Peki ama neden takip edildiği hissinden kurtulamıyordu?

Lanetliler Mağarası” iki genç kadının travmalarını ve onları bir araya getiren bağları araştıran, psikolojik gerilim türünde yazılmış ürkütücü bir hikâye…

Çevirisini İldeniz Armutak’ın üstlendiği romanın editörlüğünü ise Zeynep Karadeniz yapıyor. Toplamda 372 sayfadan oluşan Lanetliler Mağarası Eylül 2023 itibarıyla raflardaki yerini alıyor.

Psikolojik gerilim türündeki Lanetliler Mağarası’nın konusunu nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni çıkan kitaplardan haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kulüp 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

1960’ların İstanbul’una Dönüş: “Kulüp” Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Fragman

Candyman Arı Sahnesi

Korku Klasiği “Candyman”deki İkonik Sahne Sırasında Başrol Oyuncusunu 27 Defa Arı Soktuğu Ortaya Çıktı