in ,

Yeni “Godzilla” Dizisi “Monarch: Legacy of Monsters”tan İlk Kareler Yayınlandı

Monarch: Legacy of Monsters dizisi için ilk bakış görselleri paylaşıldı. Godzilla dünyasında geçecek yapım Apple TV+ üzerinden yayınlanacak.

Monarch Legacy of Monsters Ilk Bakis
- Reklam -
- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters dizisinden ilk görüntüler yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Kurt Russell ve Wyatt Russell’ın da yer aldığı yapım devasa bütçesiyle de dikkat çekiyor.

Apple TV+ birçok hayranın merakla beklediği Monsterverse dizisinin adını ve ilk detaylarını paylaştı. Gareth Edwards’ın 2014 tarihli Godzilla’sıyla yeniden başlayan film serisinin evreni bir TV dizisi ile genişlemeye hazırlanıyor. Monsterverse serisi Kong: Skull Island, Godzilla: King of the Monsters ve Godzilla vs. Kong ile devam etmişti. Serinin gelecek filmi ise Godzilla x Kong: The New Empire olarak açıklanmıştı.

Dizinin başrollerinde Kurt Russell ve Wyatt Russell ikilisi yer alırken yapım bir ailenin Monarch adlı gizli örgütle olan bağlarının araştırılmasını takip ediyor.

- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters

Yapımda Russell’lara eşlik eden isimler arasında Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowski gibi oyuncular bulunuyor.

Monarch: Legacy of Monsters dizisi Matt Fraction (Hawkeye) ve Chris Black tarafından yaratıldı. İki aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Dizinin yürütücü ypaımcıları arasında aynı zamanda Marvel’ın WandaVision dizisini denetleyen ve yeni Fantastic Four filminin de yönetmeni olan Matt Shakman yer alıyor.

Monarch: Legacy of Monsters Dizisi Şimdiden 2. Sezon Onayı Aldı

Dizi, Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı Hijack ve Rebecca Ferguson’un başrolünü oynadığı distopik bilimkurgu Silo gibi dizileriyle dikkat çeken Apple TV+’ın en son büyük bütçeli projesi olacak. Şimdiden 2. sezon onayını alan dizi, Hollywood’daki büyük grevin sona ermesinin ardından yeni sezon için de çalışmalara geri dönecek.

Godzilla ile Titanlar arasındaki şiddetli savaşın ardından, San Francisco’nun yerle bir edildiği bir dönemde geçen dizi; bu canavarların gerçek olduğunun ortaya çıkmasıyla yeni düzenlemelerin uygulandığı bir zaman dilimine odaklanıyor.

Monarch: Legacy of Monsters Dizi - İlk Bakış

- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters dizisi, Monarch adlı gizli örgütle aileleri arasındaki ilişkiyi çözmeye çalışan iki kardeşin hikâyesini konu alıyor. Üç nesli kapsayan dramatik destan, gömülü kalmış sırların ortaya çıktığı epik bir anlatıyı ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Dizinin çıkış tarihi hakkında ise şu an için açıklanan bir bilgi bulunmuyor.

Monarch: Legacy of Monsters - Apple TV+

Kaiju sineması hakkında daha fazla detay için buraya tıklayabilirsiniz.

Monarch: Legacy of Monsters dizisi için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead: Destinies Oyun

“The Walking Dead” Temalı Yeni Aksiyon Macera Oyunu “Destinies” Geliyor: İşte İlk Fragman ve Detaylar

Hasbro, Film ve Dizi Sektörüne Adım Atıyor

Oyuncak Devi Hasbro, Film ve Dizi Sektörüne Adım Atıyor: Hasbro Entertainment Kuruluyor