in ,

“The Walking Dead” Temalı Yeni Aksiyon Macera Oyunu “Destinies” Geliyor: İşte İlk Fragman ve Detaylar

The Walking Dead: Destinies oyunu ufukta gözüktü. AMC’nin popüler zombi dizisinden uyarlanan yapım, ikonik karakterleri oyun dünyasına taşıyor.

The Walking Dead: Destinies Oyun
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: Destinies oyunu kısa bir fragman eşliğinde duyuruldu. Yapımın ardında G.I. Joe: Operation Blackout ile tanınan GameMill Entertainment yer alıyor.

2003 yılında Robert Kirkman ve Tony Moore tarafından yaratılan The Walking Dead çizgi romanı; 2010 yılında AMC tarafından ekrana taşınmaya başlamıştı. Uzun soluklu zombi dizisi geçen yıl ekranlara veda etse de devam eden ve geliştirilen birçok spin-off ile evrenini genişletmeyi sürdürmüştü.

Popüler kültürün önemli figürlerinden biri hâline gelen Yürüyen Ölüler için şimdi de yeni bir video oyun geliştiriliyor. The Walking Dead: Destinies adıyla tanıtılan yapım, popüler dizinin ilk 4 sezonundaki olayları konu alıyor. Oyun Rick Grimes, Michonne ve Daryl Dixon gibi dizinin öne çıkan karakterlerine odaklanacak.

- Reklam -

The Walking Dead: Destinies Oyun Fragman

The Walking Dead: Destinies Oyunu Dizinin Macerasını Yeni Bir Boyuta Taşıyor

Çizgi romanlar yerine AMC dizisinin hikâye akışını takip edecek The Walking Dead: Destinies, 1 ila 4. sezonlar arasında geçecek. Yapım, oyunculara dizinin anlatısındaki kritik olayları değiştirmelerine ve ikonik yerleri ziyaret etmelerine olanak sağlayacak.

Bu zaman çizgisini takip eden serinin bir önceki oyunu Survival Instinct oynanış mekanikleri nedeniyle eleştirilmişti. Bu sebeple GameMill Entertainment’ın yeni oyununun beklentiler daha yüksek.

Yapım Nickelodeon, Cobra Kai, G.I. Joe, American Ninja Warrior gibi büyük IP’lere ve markalara oyunlar geliştiren GameMill tarafından yayınlanacak.

IGN’in aktardığı bilgilere göre The Walking Dead: Destinies, popüler zombi dizisinden Rick, Shane, Michonne, Carol, Daryl ve daha fazla isim dahil olmak üzere, her biri kendine özgü becerilere sahip bir düzineden fazla karakter içerecek.

- Reklam -

The Walking Dead: Destinies Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Destinies, oyuncuların kaynakları yönetmesi ve “aylak” ordularını savuşturmak için çeşitli silahlar toplaması gereken üçüncü şahıs aksiyon-macera olacak.

Yürüyen Ölüler evreninde geçen ve adından başarıyla söz ettiren son oyun serisi ise Telltale Games’in yaptığı oyunlar olmuştu. Last Mile ve Saints and Sinners gibi oyunlar daha çok çizgi romanın hikâyesini takip etmişti. Destinies ise rotayı TV uyarlamasına kırarak farklı bir deneyime odaklanmaya çalışacak.

The Walking Dead: Destinies

Sizin The Walking Dead: Destinies için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, oyun dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Avrupa En Eski Gol Koyu

Avrupa’nın Göl Kıyısında Yer Alan En Eski Yerleşim Yeri Bulundu

Monarch Legacy of Monsters Ilk Bakis

Yeni “Godzilla” Dizisi “Monarch: Legacy of Monsters”tan İlk Kareler Yayınlandı