in , ,

“The Walking Dead: Daryl Dixon” Dizisinden Yeni Fragman: Yapım Şimdiden 2. Sezon Onayı Aldı

The Walking Dead: Daryl Dixon fragmanı paylaşıldı. 2. sezon onayı da alan yeni Yürüyen Ölüler dizisi, Norman Reedus’ın karakterine odaklanıyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: Daryl Dixon dizisinden resmi fragman yayınlandı. AMC’nin San Diego Comic-Con 2023 paneli, Norman Reedus’ın başrolünde yer aldığı dizinin henüz ilk sezonu yayınlanmadan 2. sezon onayı aldığını da müjdeledi.

Daha önce kısa tanıtım videoları ile tanıtılan yapım, orijinal dizide yaşanan olayların ardından geçecek. Norman Reedus’ın canlandırdığı zombi avcısının kendisini Fransa’da ve her şeyin nasıl olduğunu hatırlamadan bulmasını konu alacak. The Walking Dead: Daryl Dixon’ın oyuncu kadrosunda Reedus’ın yanı sıra Clémence Poésy, Adam Nagaitis ve Anne Charrier gibi seriye yeni katılan isimler de yer alacak.

Şimdiye kadar 30 saniyelik veya daha kısa tanıtım fragmanları ile hayranlara bir önizleme sunan AMC, SDCC’deki, Yürüyen Ölüler paneli sırasında dizinin resmi fragmanını da paylaştı. Yeni görüntüler, ana karakterin Paris’teki yeni görevi ve yol boyunca karşılaşacağı düşmanlar da dahil olmak üzere yaklaşan spin-off’a daha ayrıntılı bir bakış sunuyor.

- Reklam -

The Walking Dead: Daryl Dixon Fragmanı Yayınlandı

Ana dizideki olayların ardından geçen Daryl Dixon dizisi, baş karakterin kendini Fransa’da bulmasıyla başlıyor. Proje başlangıçta Melissa McBride’ın Carol’ını içerecekti, bu da serinin genişlemesi için ekip oluşturma eğilimini takip edecekti, ancak lojistik nedenlerden dolayı geri çekildi. Başlangıçta Rick ve Michonne’un The Ones Who Live ve Maggie ve Negan’ın Dead City’si ile çift odaklı spin-off üçlüsünü kesintiye uğratmasına rağmen, Jeffrey Dean Morgan kısa süre önce Carol’ın Daryl Dixon için geri döneceğini belirtti.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Walking Dead: Daryl Dixon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanda da görüldüğü üzere, Daryl’ın Fransa’daki yeni hayatı bir manastır tarafından kurtarılmasını içerecek. Ancak oradan çıkıp ABD’deki evine dönmek için bir yol bulmadan önce kendisine yeni bir görev veriliyor: Laurent adında bir çocukla seyahat etmesi ve hedeflerine güvenli bir şekilde ulaştığından emin olması gerekiyor. Görüntülerde yer alan rahibeler, onun insanlığı yeniden hayata döndürmek için görevlendirilmiş bir kişi olduğuna inanıyor. Bu olay örgüsü, Daryl Dixon ile HBO’nun son video oyunu uyarlaması The Last of Us arasında benzer bir yola işaret ediyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon Fragmanı Yayınlandı

Dizinin daha şimdiden 2. sezon onayı alması da, karakterin bu evrende daha uzun bir yol yürüyeceğini gösteriyor. The Walking Dead: Daryl Dixon dizisinin ilk sezonu 10 Eylül 2023 tarihinde macerasına başlayacak.

Yeni Yürüyen Ölüler spin-off’unun fragmanını nasıl buldunuz? Şimdiden 2. sezon onayı alması sizce de doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Barack Obama Yaz Kitap Onerileri

Barack Obama, Yaz için Kitap Önerilerinde Bulundu: Eski ABD Başkanı, Kitap Yasaklarına Tepkili

Witchboard Filmi Fragman

80’lerin Korku Klasiği “Witchboard” Yeniden Çekiliyor: Jamie Campbell Bower’lı Yapımdan İlk Fragman