in , ,

Norman Reedus’lı “Daryl Dixon” Karakterine Odaklanan “The Walking Dead” Dizisinden Yeni Tanıtım Fragmanı

The Walking Dead: Daryl Dixon dizisi için yeni tanıtım yayınlandı. Yürüyen Ölüler evreni, karakterlerin solo maceraları ile genişlemeye devam ediyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon Dizisinden Yeni Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: Daryl Dixon dizisi için yayınlanan yeni tanıtım fragmanı, Daryl’ın bilinmeyen bir nedenle Fransa’da kıyıya vurduktan sonra bir manastır tarafından kurtarıldığını gösteriyor.

The Walking Dead: Daryl Dixon, Yürüyen Ölüler’deki olaylardan sonra hayatta kalan ve oraya nasıl geldiğini hatırlamadan Fransa’da kıyıya vuran karakteri konu alıyor. Daha önceki tanıtımlarda Daryl’ın dizinin esas olarak geçeceği Paris’e büyük bir mesafe kat ettiği gösterilmişti.

Şimdi de The Walking Dead: Daryl Dixon dizisinde Daryl’ın sağlığına kavuştuğunu gösteren yeni bir tanıtım fragmanı yayınladı. Yarım dakika süren görüntülerde Daryl zayıf düşmüş durumdayken, rahibeler onu besliyor ve yaralarını dağlıyor. Fragmanda ayrıca küçük ama organize bir grup oldukları ve Daryl’ın güvenebileceği müttefikler olacakları görülüyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan tanıtımı izleyebilirsiniz:

The Walking Dead: Daryl Dixon Dizisi Yeni Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Walking Dead: Daryl Dixon, Daryl’ın Fransa’ya nasıl geldiğini ve eve dönmek için neler yapabileceğini bir araya getirmeye çalışmasını izleyecek. Daryl dizinin ana odağı olurken, Carol da bir noktada Yürüyen Ölüler evrenine geri dönecek. Ancak dizinin başlangıcı, Daryl’ın Fransa’da hayatta kalan diğer çeşitli kişilerle tanıştığı tek başına yolculuğuna odaklanacak gibi görünüyor.

Rahibeler manastırı muhtemelen dini grup üyesi Isabelle’in tanıtılacağı yer olacak. Isabelle, Daryl’ı sağlığına kavuşturan rahibelerden biri olabilir ve bunun sonucunda Daryl eve dönme görevinde ona katılabilir. Daryl’ın yolculuğu aynı zamanda hayatta kalan bir başka önemli kişiyi, Paris üzerinde büyük bir güce sahip bir gece kulübü sahibi olan Quinn’i de tanıtacak.

- Reklam -

The Walking Dead: Daryl Dixon Dizisinden Yeni Tanıtım

İlk olarak film projesi şeklinde duyurulan, ancak sonrasında diziye evrilen dizinin başrolünde Norman Reedus yer alacak. Dizide yer alacak diğer oyuncular arasında Scotty Higgins, Gilbert Glenn Brown, Avant Strangel, Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier ve Romain Levi gibi isimler yer alıyor. Yapım, sonbahar aylarında AMC ve AMC+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

The Walking Dead: Daryl Dixon dizisinden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Virginia Woolf Hakkında Bilgi

Yarattığı ‘Kendine Ait Oda’ ile Milyonlara İlham Olan Virginia Woolf’un Hayatından 9 Dikkat Çekici Detay

Kuzey Amerika'daki En Eski İnsan Yerleşimi

Kuzey Amerika’daki En Eski İnsan Yerleşimi Olabilir: 18.000 Yıllık Bir Kaya Sığınağı Keşfedildi