in ,

“Godzilla x Kong” Yönetmeni Devam Filmi Hakkında Konuştu

Godzilla x Kong devam filmi planları şimdiden hazır. Filmin yönetmeni Adam Wingard, MonsterVerse’ün geleceğiyle ilgili konuştu.

Godzilla x Kong Devam Filmi Hakkında İlk Açıklama Geldi
- Reklam -
- Reklam -

Godzilla x Kong devam filmi şimdiden yolda olabilir. Kısa süre içerisinde vizyona girecek olan MonsterVerse serisinin son halkasıyla ilgili konuşan yönetmen Adam Wingard, bir devam macerası için çalışmalara çoktan başladığını duyurdu.

Warner Bros. ve Legendary Entertainment’ın MonsterVerse serisi, ilk filmi 2014’te vizyona giren Godzilla ile başlayan ve son olarak Godzilla x Kong: The New Empire ile devam eden bir seyir izledi. Serinin en son halkası, yönetmen Adam Wingard tarafından anime esintili fantastik bir yaklaşımla çekildi ve büyük beklentiyle vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

MonsterVerse’ün geçmiş filmleri Kong: Skull Island ve Godzilla 2: Canavarlar Kralı farklı tonlara sahipti ve tutarsız gişe sonuçları elde etti. Ancak 2021 yapımı Godzilla vs. Kong, serinin dönüm noktası oldu. Filmde hem izleyici hem de eleştirmenlerin önceki şikayetleri dikkate alındı ve Godzilla ile Kong’un devasa çatışması heyecan verici bir şekilde işlendi.

- Reklam -

Godzilla vs. Kong, Covid-19 pandemisine rağmen 470 milyon dolarlık küresel bir gişe hasılatı elde ederek başarılı oldu. Bu da serinin devam etmesini sağladı. Böylece yönetmen Adam Wingard, MonsterVerse’de bir devam filmi çekme fırsatı yakaladı.

Godzilla x Kong Devam Filmi Hakkında İlk Açıklama Geldi

Bir hafta sonra vizyona girecek olan Godzilla x Kong: The New Empire’ın uluslararası gişede, özellikle Çin’de iyi performans göstermesi bekleniyor. Serinin hayranları bu başarının yeni bir Godzilla/Kong filmine kapı aralayıp aralamadığını da merak ediyor.

Adam Wingard: “Godzilla x Kong Devam Filmi İçin Senaryo Fikrim Var”

Yönetmen Adam Wingard, serinin geleceği hakkında DiscussingFilm’e özel bir röportaj verdi. Wingard, henüz resmi bir onay olmasa da bir devam filmi çekmeye hazır olduğunu söyledi:

“İki film yaptıysanız, belki de devam edip üçüncüsünü yapmalısınız. Çünkü dediğiniz gibi, orada bir üçleme var. Bu canavarlarla ilgili anlatacak daha fazla hikâyem olduğunu düşünüyorum. Ama bu sadece [Godzilla x Kong: Yeni İmparatorluk] filminin nasıl iş yapacağına ve işlerin nasıl şekilleneceğine bağlı. Bunun kulağa saçma bir diplomatik cevap gibi geldiğini biliyorum (gülüyor). Ama gerçek şu ki size karşı tamamen dürüst olacaksam, bu canavarlarla anlatacak daha çok hikâyem var ve bununla nereye gideceğimi biliyorum. İşler yolunda giderse bir başkası için geri dönebilmek beni çok heyecanlandırır!”

- Reklam -

İlk planlar MonsterVerse’ün Godzilla vs. Kong ile sonlanacağı yönündeydi. Ancak Japonya’daki Toho şirketinin vizyona giren Godzilla Minus One filmi büyük başarı kazandı ve serinin farklı yaklaşımlarla sürdürülebileceğini gösterdi.

Godzilla x Kong Devam Filmi Hakkında İlk Açıklama Geldi

Görünen o ki MonsterVerse canlılığını koruyor. Godzilla x Kong: The New Empire’ın gişe başarısına bağlı olarak Adam Wingard’ın vizyonunu üçüncü bir filmle tamamlaması mümkün görünüyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Dev Canavarların Büyüsü: Kaiju Sinemasına Yakından Bakış


Sizce seriye bir devam filmi gelmeli mi? Yoksa Minus One gibi farklı türden senaryolara mı yoğunlaşmalı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Liam Neeson Star Wars'a Dönüş Hakkında Konuştu

Liam Neeson, “Star Wars” Evrenine Dönüş Hakkında Konuştu: “Bunun İçin Artık Çok…”

Yarın, ve Yarın, ve Yarın - Esra Even | Çevirmenin Çemberi

Yarın, ve Yarın, ve Yarın – Esra Even | “Hikâye Anlatma Yöntemi Olarak Video Oyunları ve Bir Roman”