in , ,

Rick ve Michonne’lu “The Walking Dead” Dizisi “The Ones Who Live”den İlk Tanıtım

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisinden ilk tanıtım yayında. Rick ve Michonne’un maceralarını konu alan Yürüyen Ölüler yapımı başlıyor.

The Walking Dead: The Ones Who Live'den İlk Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live dizisi için ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Yürüyen Ölüler spin-off macerası, Rick ve Michonne’un maceralarına odaklanacak.

Resmi adı The Walking Dead: The Ones Who Live olan Rick ve Michonne spin-off’u, dizi evrenindeki en önemli repliklerden birine gönderme yapıyor. Aylar boyunca Rick ve Michonne dizisinden “Rick & Michonne” olarak bahsedilmesinin ardından AMC, San Diego Comic-Con 2023 paneli sırasında dizinin resmi adını açıkladı ve ilk tanıtım fragmanını da yayınladı.

The Ones Who Live, Andrew Lincoln’ün Rick’ini ve Danai Gurira’nın Michonne’unu The Walking Dead’in dizi finalinde yaşanan olayların ardından geri dönerken gösterecek. Rick ve Michonne spin-off’u, kanalın ana diziden sonra başlattığı yeni spin-off stratejisinin bir parçası. İlk The Ones Who Live fragmanı Rick’in dönüşünü müjdeliyor ve dizinin adı Rick’in The Walking Dead’deki en önemli anlarından bazılarına geri dönüş niteliği taşıyor. Dizinin çekimleri geçen mayıs ayının sonunda tamamlanmıştı. Michonne’u canlandıran Danai Gurira, geçen yıl yaptığı bir açıklamada dizi ‘destansı bir aşk hikâyesi’ olarak tanımlamıştı.

- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live Tanıtım Fragmanı

Yeni dizi adını Yürüyen Ölüler’de farklı karakterler tarafından birkaç kez kullanılan bir replikten alıyor. Ayrıca hikâyesi Rick’in grubunu Alexandria’nın bilinmeyen topluluğuna götürdüğü The Walking Dead 5. sezonuna kadar uzanıyor. Orijinal dizinin 5. sezonun Alexandria bölümü, Rick ve ekibinin karşılaştıkları bu yeni hayatta kalan grubundan ne kadar farklı olduklarını vurguluyordu. Rick’in bakış açısına göre, Alexandria halkı naifti ve hayatta kalmak için gerekenleri yapmaya hazır değillerdi. Ancak Rick ve ekibi “yaşayanlar “dı. (the ones who live)

Dizi için paylaşılan ilk tanıtımı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

The Walking Dead: The Ones Who Live Tanıtım Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Henüz tam çıkış tarihi belli olmasa yeni spin-off macerası 2024 yılı içerisinde AMC ve AMC+’taki yerini alacak.

Yeni Yürüyen Ölüler macerasından beklentileriniz neler? Rick’in geri dönecek olması hayranların o ilk sezonlardaki tadı tekrar yakalamasını sağlayacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Perili Ev Hikâyeleri - Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Perili Ev Hikâyelerinin Ardındaki Gerçek ‘Karbonmonoksit Zehirlenmesi’ Olabilir

Barack Obama Yaz Kitap Onerileri

Barack Obama, Yaz için Kitap Önerilerinde Bulundu: Eski ABD Başkanı, Kitap Yasaklarına Tepkili