in , ,

Serenay Sarıkaya’lı Yeni Netflix Dizisi “Kimler Geldi Kimler Geçti”den İlk Fragman

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinden çıkış tarihini duyuran ilk fragman yayınlandı. Serenay Sarıkaya, Şahmaran sonrası yeni Netflix dizisi ile geliyor.

Kimler Geldi Kimler Geçti Fragman: Serenay Sarıkaya Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in yeni dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti için çıkış tarihini duyuran ilk fragman yayınlandı. Serenay Sarıkaya’nın başrolde yer aldığı dizi, ilişkilere, arkadaşlığa ve modern zamanlardaki aşk sancılarına renkli bir yolculuk vaat ediyor.

Ece Yörenç’in yaratıcılığını üstlendiği ve Bertan Başaran’ın yönettiği Kimler Geldi Kimler Geçti, günümüz ilişkilerinin karmaşıklığına derinlemesine bir bakış sunuyor. Dizide, Serenay Sarıkaya başarılı bir avukat olan Leyla Taylan’ı canlandırıyor. Leyla, ihanetle sonuçlanan ilk aşkının acılarından kurtulmak için yıllar sonra kendini yeniden flört dünyasına atıyor.

Bu yolculukta Leyla’nın karşısına, 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış, “ilişki katili” olarak nitelendirilen Cem Murathan çıkıyor. Cem Murathan karakterine hayat veren Metin Akdülger de dizinin güçlü oyuncu kadrosunda yer alıyor.

- Reklam -

Kimler Geldi Kimler Geçti Fragman: Serenay Sarıkaya Başrolde

Serenay Sarıkaya ve Metin Akdülger’in yanı sıra Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi isimler de dizide rol alıyor.

Dizinin ilk fragmanında, Leyla’nın avukatlık kariyeri ve Cem Murathan ile çarpışan ilişki dünyasına bir göz atılıyor. Leyla, ünlü bir boşanma davasında müvekkilini savunurken kendini Cem’in karşısında buluyor. İkili arasındaki çekişme ve ateşli gerilim, diziye heyecan katıyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanına göz atabilirsiniz:

Kimler Geldi Kimler Geçti Fragmanı ve Çıkış Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Ay Yapım imzalı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin kadrosunda ayrıca Kamil Güler, Cem Güler, Zeynep Tuğçe Bayat, Gülcan Arslan, Perihan Savaş, Laçin Ceylan, Ege Aydan ve Selçuk Borak gibi farklı oyuncular da performanslarıyla boy göstermeye hazırlanıyor.

İlişkilerin her haline renkli bir bakış atmaya ve izleyicilere modern zamanlarda aşkın zorluklarını eğlenceli bir dille anlatmaya hazırlanan Kimler Geldi Kimler Geçti, 9 Mayıs 2024 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Serenay Sarıkaya'lı Yeni Netflix Dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"den İlk Fragman

Son olarak dizi globalde Thank You ismiyle yayınlanacak.

Serenay Sarıkaya’lı yeni Netflix dizisinin tanıtımını sizler nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


Dizi dünyasına dair daha fazla gelişme için bizi Google Haberler’den takip edebilirsiniz.

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

One Punch Man Film Senaryosu Rick & Morty Yazarına Emanet

“One Punch Man” Film Çalışmaları Devam Ediyor: Senaryo “Rick & Morty” Yazarlarına Emanet

Shawn Levy, Deadpool & Wolverine Hakkında Konuştu

Shawn Levy, “Deadpool & Wolverine”in Üçüncü Deadpool Filmi Olmadığını Söyledi