in ,

Shawn Levy, “Deadpool & Wolverine”in Üçüncü Deadpool Filmi Olmadığını Söyledi

Shawn Levy, yönetmenliğini üstlendiği “Deadpool & Wolverine” hakkında konuştu ve filmin “Deadpool 3” olmadığını dile getirdi.

Shawn Levy, Deadpool & Wolverine Hakkında Konuştu
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool & Wolverine filminin yönetmeni Shawn Levy, yapımın aslında Deadpool 3 olmadığını açıkladı. Levy, filmin iki popüler karakterin maceralarını konu aldığını ve üçüncü bir devam filmi yerine tamamen farklı bir hikâye sunacağını belirtti.

Yönetmen Shawn Levy, CinemaCon 2024 etkinliğinde düzenlenen özel bir gösterimde filmin dokuz dakikalık bir bölümünü izleyicilerle paylaştı. Levy, Collider’a verdiği röportajda gösterimi değerlendirirken, “Bu Deadpool 3 değil, Deadpool & Wolverine. Tamamen kendine özgü bir yapım,” dedi.

Filmin kahramanları Ryan Reynolds’ın canlandırdığı Deadpool ve Hugh Jackman’ın hayat verdiği Wolverine olacak. Levy, iki ikonik karakterin bir araya gelmesinin kendisi için ayrıcalık olduğunu söyledi ve şunları söyledi:

- Reklam -

“İki dev oyuncunun en ikonik rollerini bir arada izlemek gerçekten heyecan vericiydi.”

Shawn Levy, "Deadpool & Wolverine"in Üçüncü Deadpool Filmi Olmadığını Söyledi

Yönetmen, filmin önceki 20th Century Fox filmlerinden farklı olacağını vurguladı:

“İlk iki film harikaydi ama bu bir ‘iki başlı karakter macerası’. Oradakileri kopyalamaya çalışmıyoruz.”

- Reklam -

Deadpool & Wolverine: “Yeni Film, Deadpool 3 Değil”

Levy, erken gösterimlerin çok umut verici olduğunu belirterek, “Sürükleyici bir tempo ve daha derin karakter anlarına yer vereceğiz” ifadelerini kullandı. Filmin “sert” ve “komik” olacağının altını çizen yönetmen, asıl hedeflerinin izleyicilere keyifli bir sinema deneyimi yaşatmak olduğunu söyledi.

Filmde Reynolds ve Jackman dışında ayrıca Cassandra Nova rolüyle Emma Corrin, Vanessa rolüyle Morena Baccarin, Peter rolüyle Rob Delaney, Dopinder rolüyle Karan Soni, Blind Al rolüyle Leslie Uggams ve Mr. Paradox rolüyle Matthew Macfadyen yer alacak. Jennifer Garner da yıllar sonra Elektra rolüne geri dönecek. Aynı zamanda Josh Brolin’in Cable ve Patrick Stewart’ın da Professor X rolüyle filmde gözükeceği iddia ediliyor.

Hugh Jackman, Shawn Levy, Ryan Reynolds - Deadpool & Wolverine

Deadpool & Wolverine, 26 Temmuz 2024’te vizyona girecek. Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells, Ryan Reynolds ve Shawn Levy’nin senaryo yazarlığını üstlendiği film, Marvel hayranlarının merakla beklediği bir proje olarak öne çıkıyor. Yapım, Marvel Sinematik Evreni’nin 2024 yılında vizyona giren tek filmi olma özelliğini de taşıyor.

Filmden beklentileriniz neler? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kimler Geldi Kimler Geçti Fragman: Serenay Sarıkaya Başrolde

Serenay Sarıkaya’lı Yeni Netflix Dizisi “Kimler Geldi Kimler Geçti”den İlk Fragman

Empusyon: Olga Tokarczuk'tan Nobel Ödülü Sonrası İlk Kitap

Nobel Ödüllü Yazar Olga Tokarczuk’tan Yeni Roman: “Empusyon”