in ,

“One Punch Man” Film Çalışmaları Devam Ediyor: Senaryo “Rick & Morty” Yazarlarına Emanet

One Punch Man senaryo yazarları belli oldu. Justin Lin’in yöneteceği live-action filmi Rick & Morty’den Dan Harmon ve Heather Anne Campbell kaleme alıyor.

One Punch Man Film Senaryosu Rick & Morty Yazarına Emanet
- Reklam -
- Reklam -

Sony Pictures’ın merakla beklenen One Punch Man canlı aksiyon film uyarlamasında senaristler belli oldu. filmi Rick & Morty ile tanınan Dan Harmon ve Heather Anne Campbell, animeden filme uyarlanacak yapım için senaryoyu kaleme almaya başladı.

Rick & Morty’nin yaratıcılarından olan Dan Harmon, One Punch Man filminin senaryosunu yeniden kaleme alacak. Kendisine senaryo yazımında Heather Anne Campbell eşlik edecek. Campbell, Rick & Morty’nin altıncı sezonundan itibaren dizinin yazar kadrosuna katılmıştı.

Böylece One Punch Man filmi, kara mizah ve sürreal esprileriyle üne kavuşan Rick & Morty’nin yaratıcı gücünden faydalanmış olacak. Dan Harmon’ın daha önceki projeleri arasında Community ve Harmontown da bulunuyor.

- Reklam -

One Punch Man, daha önce de açıklandığı gibi Justin Lin’in yönetmenliğindeki canlı aksiyon uyarlamasıyla beyaz perdeye taşınacak. Filmin yapımcılığını ise Ghost in the Shell, The Super Mario Bros. Movie ve yakın zamanda duyurulan Naruto filmi gibi projelerde imzası bulunan Ari Arad ve Avi Arad üstleniyor.

One Punch Man Film Senaryosu Rick & Morty Yazarına Emanet

One Punch Man Filmi Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

One Punch Man’in canlı aksiyon uyarlaması, uzun süredir hayranlarını heyecanlandıran bir projeydi. 2020’de duyurulan film için ilk olarak Venom’un senaristi Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner görev almıştı. Ancak şimdi Dan Harmon ve ekibinin devreye girmesiyle, senaristler değişti.

Sinema salonlarına ne zaman geleceği henüz belli olmayan One Punch Man filminin yanı sıra, serinin televizyondaki üçüncü sezon çalışmaları da sürüyor. J.C. Staff stüdyosunun üstlendiği üçüncü sezonun tanıtım fragmanı Şubat 2024’te paylaşılmıştı.

- Reklam -

ONE’ın başlattığı bu sıra dışı kahraman hikâyesi, Yusuke Murata’nın çizgileriyle mangaya uyarlandıktan sonra Madhouse stüdyosunun birinci sezon animesiyle geniş kitlelere ulaştı. İkinci sezon ise olumsuz eleştirilerden payını aldı.

"One Punch Man" Film Çalışmaları Devam Ediyor: Senaryo "Rick & Morty" Yazarlarına Emanet

Saitama’nın tek yumrukla düşmanlarını yendiği bu eğlenceli dünyaya, yeni bir soluk getirecek olan Harmon ve ekibinin yorumu hayranlarca şimdiden merak ediliyor.

Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan uyarlamadan beklentileriniz neler? Yeni senaristler ile filmin nasıl bir yöne kayacağını düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    OPM’ den canlı aksiyon çıkar mı emin değilim fakat yine de gelsin. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dark Matter Fragmanı: Apple TV+'tan Yeni Bilimkurgu Dizisi

Apple TV+’ın Yeni Bilimkurgu Dizisi “Dark Matter”dan İlk Fragman

Kimler Geldi Kimler Geçti Fragman: Serenay Sarıkaya Başrolde

Serenay Sarıkaya’lı Yeni Netflix Dizisi “Kimler Geldi Kimler Geçti”den İlk Fragman