in , , ,

“One-Punch Man” Yıllar Sonra 3. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman

One Punch Man 3. Sezon bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor. Popüler anime dizisinin yeni sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

One Punch Man 3. Sezon ile Dönüyor | Fragman
- Reklam -
- Reklam -

One Punch Man 3. Sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Tek yumrukla herkesi yenebilen Saitama’nın maceralarını konu alan anime dizisinin yeni sezonundan ilk fragman geldi.

Kahramanlık işini “hobi olarak yapan” Saitama adlı bir karakterin maceralarını anlatan eser ilk olarak ONE tarafından yazılan ve çizimleri Murata Yusuke tarafından hazırlanan bir manga serisi olarak okurların karşısına çıktı. İlk önce 2009’da Tonari no Young Jump adlı internet sitesinde yayınlanmaya başlandı. Daha sonra büyük bir popülerlik kazandı ve maceralarına Weekly Young Jump dergisinde devam etti.

Manganın popüler hâle gelmesi elbette diğer tüm büyük yapıtlarda olduğu gibi bir anime uyarlamasının ortaya çıkmasını sağladı. Anime uyarlamasını ilk olarak Madhouse hazırladı ve 2015 yılında yayınlandı. Ancak 2. sezon stüdyo değişikliğine uğradı. J.C.STAFF tarafından hazırlanan 2. sezon, dört yıllık bir aranın ardından 2019’da geldi. Hayranlar o günden bu yana yeni sezonu bekliyorlardı.

- Reklam -

One Punch Man 3. Sezon Fragman

One Punch Man 3. Sezon duyurusu ilk olarak Ağustos 2022’de paylaşıldı. Ancak tüm bu süreç boyunca stüdyo sessizliğini korudu. Bu arada bir oyun uyarlamasının geleceği ve ayrıca çizerinin kendi anime stüdyosunu kurduğu gibi haberler çıktı.

Hayranların merakla beklediği 3. sezon ile ilgili ilk görüntüler ise ilk defa bugün paylaşıldı. “Supreme Power VS Ultimate Fear” başlıklı ilk fragman “insan canavar” Garou’ya odaklanıyor ve Saitama ile bir mücadeleye gireceği ipuçlarını veriyor.

One Punch Man 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmana eşlik eden ilk One Punch Man 3. Sezon posteri de hayranlara, kahramanlar ve canavarlar arasında yaklaşan çatışmaya ilk bakış sunuyor. Belirli bir yayın tarihi olmamasına rağmen izleyiciler J.C.Staff’ın yeni sezonda özlemlerini gidermeyi başaracağı konusunda umutlu bir bekleyiş içinde.

One Punch Man 3. Sezon Poster

- Reklam -

Daha önceki spekülasyonların aksine, One-Punch Man 3. Sezon animasyonlarını MAPPA’nın değil J.C.Staff’ın geliştireceği de bu fragmanla birlikte kesinleşmiş oldu. Bu karar hayranlar arasında görüş ayrılıklarına yol açtı. Bazı izleyiciler daha önceki söylentilere dayanarak Jujutsu Kaisen’in de yapımcısı olan MAPPA’nın tarzının popüler anime dizisine daha uygun olacağını düşünüyordu.

Senaryo yazarı Tomohiro Suzuki ve besteci Makoto Miyazaki de gelecek sezon için rollerini yineleyecek kişiler arasında yer alıyor.

3. sezonun resmi sinopsisi, Saitama ve öğrencisi Genos’un Canavar Birliği’nin yeni meydan okumalarıyla karşı karşıya kalacağı heyecan verici bir maceraya daha zemin hazırlıyor. Hikâye, Canavar Birliği sığınağında uyanan tehditkar Garou’yu tanıtarak anlatıya yeni bir katman ekliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: One-Punch Man Sinemaya Uyarlanıyor


One Punch 3. Sezonu için paylaşılan ilk tanıtımı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kâğıt Adamlar - William Golding

William Golding’in Hiciv Dolu Romanı “Kâğıt Adamlar” Türkçe Raflarında

Neuromancer Dizisi Apple TV Plus

“The Matrix” Filmine İlham Veren “Neuromancer” Romanı Apple TV+ Dizisi Oluyor