in , ,

“One-Punch Man”in Çizeri Kendi Anime Stüdyosunu Kurdu: İşte Village Studio’nun İlk Projesi

One-Punch Man çizeri Yusuke Murata kendi anime stüdyosunu açtığını duyurdu ve “Zaiyuki” adlı ilk projeleri için tanıtım görüntüleri paylaştı.

One-Punch Man Çizeri Anime Stüdyosu Kurdu
- Reklam -
- Reklam -

Popüler manga One-Punch Man ile tanınan Yusuke Murata, kendi anime stüdyosunun duyurusunu yaptı ve açılış projesi Zaiyuki’den ilk tanıtımı paylaştı.

En çok One’ın yarattığı ve Weekly Young Jump dijital versiyonunda yayınlanan One-Punch Man’i çizmesiyle tanınan 45 yaşındaki Japon manga sanatçısı ve animatör Yusuke Murata, yeni bir anime stüdyosu kurdu.  Yazar duyuruyu Twitter (X) hesabı üzerinden “Bir anime yapım stüdyosu kurduk. Bu bir hücum trompetidir!” sözleriyle paylaştı. Diğer önemli çalışması arasında yazar Riichiro Inagaki ile birlikte çizdiği Amerikan futbolu mangası Eyeshield 21 da olan isim, artık projelerini kendi kurduğu stüdyo üzerinden hayranlarıyla buluşturacak.

Anime stüdyosu duyurusu ile birlikte herhangi bir manga uyarlaması olmayan Zaiyuki adlı yeni anime dizisine dair detayları da paylaştı. Village Studio’nun ilk projesi olacak olan Zaiyuki, Japon folkloruna göre yüzme ve sumo gibi kardeşlerinin iyi olduğu aktivitelerde başarısız olan ve dışlanan Kappa çocuğu Goyjo’yu konu alıyor.

- Reklam -

One-Punch Man Çizeri Anime Stüdyosu Kurdu - Zaiyuki

Goyjo sonunda memleketinden ayrılma fırsatı bulur, bir bilet alır ve denizaşırı ülkelere gider. Havaalanında sıra beklerken, yaşlı bir adam ona bir yumurta verir ve bu yumurta daha sonra Dragon Ball’a ilham veren Sun Wukong’a benzer şekilde dövüş sanatlarında uzman bir maymuna dönüşür. Goyjo’nun yolculuğu çok geçmeden kaçaklarla karışır ve onu farkında olmadan suç ortağı olarak tehlikeli bir yolda ilerlemeye zorlar.

One-Punch Man Çizerinin Anime Stüdyosu ve Manga ile İmtihanı

Yeni proje daha önce One-Punch Man için dinamik kısa filmler ve Eyeshield 21 için hatıra klipleri ile animasyon hünerlerini sergileyen Murata için önemli bir değişime işaret ediyor. Karmaşık sanatıyla tanınan Murata’nın kendi animasyon stüdyosunu kurmaya başlaması kariyerinde önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor.

Murata’nın yaratıcı ufkunu genişletmeye olan bağlılığı aşikâr olsa da One-Punch Man hayranları arasında endişeler devam ediyor. Manganın son bölümlerinin uzunluğu dikkat çekici bir şekilde azaldı. Bazı hayranlar mangakanın anime stüdyosu kurmasıyla birlikte bu tarz sorunların artarak devam edeceğini düşünüyor.

- Reklam -

Village Studio

Bununla birlikte bazı hayranlar da Murata’nın dinamik aksiyon sahneleri ve yenilikçi hikâye anlatımı konusundaki kendine özgü yeteneğini merakla bekleyerek Zaiyuki’nin nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor. Çizer kariyerindeki bu yeni bölümde ilerlerken, birçok izleyici de One-Punch Man’in bir türlü gelmek bilmeyen 3. sezonunu beklemeye devam ediyor.

Zaiyuki Fragmanı – Yeni Anime | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni animenin tanıtım görüntülerini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kayıp Rıhtım 16 Yaşında

Kayıp Rıhtım 16 Yaşında

Infestation 88 - Mickey Mouse Korku Oyunu

Telifi Serbest Kalalı Saatler Olmamıştı: “Mickey Mouse” Temalı Korku Oyunu Geliyor