in , ,

Apple TV+’ın Yeni Bilimkurgu Dizisi “Dark Matter”dan İlk Fragman

Dark Matter dizisinden ilk fragman yayınlandı. Joel Edgerton’ın başrolde olduğu Apple TV+ dizisi, paralel evrenlere ve çoklu gerçekliklere dalış yapıyor.

Dark Matter Fragmanı: Apple TV+'tan Yeni Bilimkurgu Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Apple TV+, yeni bilimkurgu dizisi Dark Matter’ın ilk fragmanını yayınladı. Joel Edgerton’ın başrolde olduğu dizi, paralel evrenlere ve çoklu gerçekliklere dalış yapıyor.

Ünlü yazar Blake Crouch’un aynı isimli romanından uyarlanan Dark Matter, sürükleyici bir bilimkurgu hikâyesi vaat ediyor. Fragmanda, Edgerton’ın canlandırdığı Jason Dessen karakteri, kendisini bambaşka bir evrenin içinde buluyor. Dizinin başrolünde yer alan Joel Edgerton’a ayrıca Top Gun: Maverick’ten Jennifer Connelly, Soul filminden Alice Braga, Westworld’den Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi ve Oakes Fegley gibi isimler eşlik ediyor.

Jason’ın hikâyesi, “Kutu” adı verilen paralel evren cihazının kullanımıyla başlıyor. Cihazı kullandığı anda kendisini alternatif bir gerçeklikle yer değiştirmiş halde buluyor. Şimdi tek amacı kendi orijinal evrenine ve oradaki hayatına geri dönebilmek.

- Reklam -

Dark Matter Fragmanı: Apple TV+'tan Yeni Bilimkurgu Dizisi

Yayınlanan ilk fragman, Jason’ın bu büyüleyici ama bir o kadar da kafası karıştırıcı macerası boyunca karşılaşacağı çarpıcı sahnelere ışık tutuyor. Kanalın iddiasına göre zihin açıcı gerçeklikler, şaşırtıcı olaylar ve sınırları zorlayan bilimkurgu unsurları izleyiciyi bekliyor. Jason’ın kendi evrenine dönme çabası, tahmin edilemez dönüşlerle bezeli bir macera olacak. Uyarlamanın, kaynak romanın ruhunu yakalayıp kavramları daha da derinleştirip derinleştirmeyeceği ise dizi çıktıktan sonra belli olacak.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz:

Dark Matter Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dark Matter, Apple TV+ platformunda yayınlanan bilimkurgu dizilerinin sayısını daha da artırıyor. Son zamanlarda çoklu evrenleri konu alan Constellation da büyük ilgi görmüştü. Ancak Dark Matter’da kaynak romanın yazarı Blake Crouch’un da yapımcılar arasında yer alması, projeye ayrı bir önem kazandırıyor.

- Reklam -

Çoklu evren konseptini başarıyla işlemiş For All Mankind, Silo ve Severance gibi dizilerin de gösterdiği üzere Apple TV+, bu türe daha fazla yatırım yapmaya devam ediyor.

Apple TV+'ın Yeni Bilimkurgu Dizisi "Dark Matter"dan İlk Fragman

Dizinin ilk iki bölümü 8 Mayıs 2024 tarihinde Apple TV+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. Kalan bölümler haftalık olarak paylaşılacak.

Dark Matter’ın ilk fragmanını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Millie Gibson, Varada Sethu'yla Doctor Who'da

“Doctor Who” Dizisindeki Sürpriz Ayrılık İhtimali Ortadan Kalktı: Millie Gibson ve Varada Sethu Birlikte Rol Alacaklar

One Punch Man Film Senaryosu Rick & Morty Yazarına Emanet

“One Punch Man” Film Çalışmaları Devam Ediyor: Senaryo “Rick & Morty” Yazarlarına Emanet