in , ,

Apple İmzalı Bilimkurgu Gerilim Dizisi “Constellation”dan Fragman Yayınlandı

Constellation dizisi için yeni fragman yayınlandı. Apple TV+ kanalında yayınlanacak yapımın başrolünde Noomi Rapace yer alıyor.

Constellation Dizisi Apple TV Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Constellation dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Apple TV+ imzalı yapım için geri sayım şubat ayında sona eriyor.

Teknoloji devi Apple’ın dijital yayın platformu Apple TV+ yayına başladığı dönemden beri izleyicilerle buluşturduğu bilimkurgu yapımlarıyla öne çıkıyor. See, Foundation, Severance, Silo, Invasion ve For All Mankind ile adından söz ettiren platform kütüphanesine bir başka bilimkurgu dizisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Aksiyon, macera, dram ve psikolojik gerilim temalarını bilimkurguyla buluşturan Constellation’ın başrolünde ise Daisy Daimond ile BAFTA adaylığı alan Noomi Rapace yer alıyor. Rapace ayrıca Ejderha Dövmeli Kız filmlerinde Lisbeth Salander rolünü üstlenmiş, Prometheus ve Sherlock Holmes: A Game of Shadows gibi popüler yapımlarda rol almıştı.

- Reklam -

Constellation Dizisi Apple TV Fragmanı

Constellation Dizisi Bir Uzay Felaketinin Hemen Ardından Başlıyor

“Komploları merkezine alan psikolojik gerilim draması” olarak tanımlanan Constellation dizisi, hayatını yeniden yoluna sokmaya çalışan bir kadını takip ediyor.

Bir uzay felaketinin ardından Dünya’ya dönmeyi başaran astronot Jo’yu (Noomi Rapace) merkezine alan dizide başkarakter Jo, evine döndüğünde hafızasındaki bazı boşlukları fark ediyor. Kaybettiği şeyleri geri kazanmaya çalışırken çıktığı macerada ise insan ruhunun karanlık taraflarıyla yüzleşmek zorunda kalıyor.

Constellation dizisinin yaratıcılığını daha önce Jonathan Strange & Mr. Norrell, Wallander ve The War of the Worlds gibi yapımlarla tanınan Peter Harness üstleniyor.

Dizide yer alan diğer oyuncular arasında Jonathan Banks, James D’Arcy, Julian Looman, William Catlett, Barbara Sukowa ve Rosie ile Davina Coleman yer alıyor.

- Reklam -

Constellation Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan paylaşılan yeni fragman başkarakter Jo’nun hayatı hakkında bazı bilgiler vererek başlıyor. Ailesiyle yeniden bir araya gelen Jo, uzaydaki felaketten sonra hayatının nasıl farklılaştığına dair ürkütücü detayları keşfetmeye başlıyor.

İlk sezonu toplam 8 bölümden oluşacak Constellation dizisi ilk üç bölümüyle 21 Şubat 2024 tarihinde Apple TV+’ta yayına girecek. Yapımın kalan bölümleri haftalık olarak yayınlanacak ve dizi 27 Mart 2024’te final yapacak.

Constellation Dizi Apple TV Fragman

Dizi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Örgün Eğitimin Ömrü Uzattığı Ortaya Çıktı

Örgün Eğitimin Ömrü Uzattığı Ortaya Çıktı

The Pokemon Company - Palworld Açıklaması

The Pokémon Company, “Palworld” Sessizliğini Bozdu: Soruşturma Başlatılacak