in ,

“Severance” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: Apple TV+’tan İlk Paylaşım

Severance 2. sezon için ilk paylaşım yapıldı. Apple TV+’ın merakla beklenen bilimkurgu dizisi ufukta gözüktü.

Severance 2. Sezon Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Severance 2. Sezon hakkında heyecanlandıran paylaşım yayıncı Apple TV+’tan geldi. Hayranları tarafından uzun süredir yeni sezonu beklenen bilimkurgu dizisinin akıbeti bir süredir bilinmezlik içindeydi.

İlk sezonu 2022’de yayınlanan ve 2 Primetime Emmys kazanan Severance dizisi, özgün kurgusu ve distopik atmosferiyle ön plana çıkmıştı.

IMDb’de 8,7/10 puan ortalamasına sahip olan dizi Rotten Tomatoes’taki eleştirmenlerden de ortalama %97’lik bir onay alarak övgü toplamıştı.

- Reklam -

Hem ödüller hem izleyici ve eleştirmen övgüsü Severance 2. sezon için işlerin yolunda olacağını düşündürtmüştü. Ancak dizi ilk sezonun sonunda yapımcılar arasındaki anlaşmazlık ve toksik çalışma ortamı iddiaları nedeniyle ciddi bir belirsizliğe sürüklenmişti. Ardından 2023 yazında gerçekleşen senarist ve oyuncu grevleri de yapımın geliştirilme aşamasını aksatmıştı.

Yaklaşık 1.5 yıllık bekleyişin ardından Apple TV+ sessizliğini bozdu ve yapımın devam edeceğine dair ilk resmi sinyali verdi.

Severance 2. Sezon Bekleyişi Sona Eriyor

Apple TV+, X (eski Twitter) üzerinden paylaştığı gönderide Adam Scott tarafından canlandırılan Mark Scout karakterine yer verdi.

Severance 2. Sezon - Mark

Dizideki Mark karakteri, iş ve özel hayatlarına dair hafızaları ameliyatla bölünmüş çalışanlarından oluşan bir ofis ekibini yönetiyor.

Yayın platformu Severance’a ait bir görsel paylaşarak yeni bilgilerin yakında gelebileceğine işaret ediyor. Ancak gönderi yeni sezonun olay örgüsüne dair hiçbir ipucu vermiyor.

- Reklam -

Mark kameraya bakarken belirsiz ve tedirgin bir ifade taşıyor. Apple TV+ bu gönderinin bağlamına dair herhangi bir detay ise sunmamayı tercih ediyor.

Severance 2. sezon çekimleri mayıs ayında başlamış ancak grevler nedeniyle yarıda kalmıştı. Prodüksiyonun yeniden başladığına dair ise henüz bir detay paylaşılmadı. Ancak Apple TV+’ın gizemli gönderisi, yapıma dair daha fazla gerçeğin çok yakında ortaya çıkabileceğini gösteriyor.

Severance 2. Sezon Apple TV Plus

Bilimkurgu, gizem ve drama türlerindeki dizinin oyuncu kadrosunda Adam Scott, Zach Cherry, Britt Lower, Tramell Tillman, Jen Tullock, Dichen Lachman, Michael Chernus ve John Turturro gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yaratıcılığını ise Dan Erickson üstleniyor.

Severance 2. sezon için beklentileriniz ne yönde? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    Heyecanla bekliyoruz. İzlemeyenler için tavsiye ediyorum kaliteli bir bilimkurgu dizisidir.

  2. Avatar for michiko michiko dedi ki:

    Bir an önce gelsin. Ne olacağını çok merak ediyorum :star_struck:

  3. Avatar for starmaster starmaster dedi ki:

    Güzel dizi
    İşte görmek istediğimiz kalite

  4. Avatar for Guve Guve dedi ki:

    Dizinin varlığını bile unutmuşum. Arayı çok uzattılar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Infestation 88 - Mickey Mouse Korku Oyunu

Telifi Serbest Kalalı Saatler Olmamıştı: “Mickey Mouse” Temalı Korku Oyunu Geliyor

Cerne Abbas Devi - Herkül

Cerne Abbas Devi’nin Herkül’ü Tasvir Ettiği ve Orduların Buluşma Noktası Olarak Kullanıldığı Öne Sürüldü