in ,

Emmy Ödüllü Bilimkurgu Dizisi “Severance”ta 2. Sezon Zora Girmiş Olabilir

Severance 2. Sezon maddi sıkıntılar ve yapım ekibindeki anlaşmazlıklar nedeniyle zora girmiş olabilir. Apple TV+’ın ödüllü bilimkurgu dizisi sıkıntılı bir dönemden geçiyor.

Severance 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Severance 2. Sezon bekleyenler için kötü haber. Apple TV+’ta yayınlanan bilimkurgu ve gizem dizisi, yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmak için biraz daha zaman ihtiyaç duyuyor.

Decider’ın aktardığına göre dizinin yaratıcısı Dan Erickson ile yapımcısı Mark Friedman, ilk sezonun sonlarına doğru bir anlaşmazlığa düştü. İkili arasındaki gerilim çözümlenemezken yeni sezon öncesi başka bir yapımcı arayışında da bulunuldu. Ancak Ben Stiller ve stüdyo, uygun bir yapımcı bulamadığı için Friedman’dan takıma tekrar katılmasını istedi.

Öte yandan TV Line’ın aktardığı bir başka habere göre Apple temsilciler, Severance’ın 2. sezonunun programlarına uyduğu ve bütçenin ilk sezon ile aynı olduğu bilgisini paylaştılar.

- Reklam -

Ödül sezonunu 2 Emmy ile kapatan, izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan Severance’ın sorunlu bir dönemden geçmesi birçokları için şaşırtıcı oldu.

Severance 2. Sezon Apple

Severance dizisi iş ve özel hayat dengesinin beyne yerleştirilen bir çiple kontrol edildiği distopik bir çalışma ortamında geçiyor. Bilimkurgu ve gizem öğeleri taşıyan yapım, şirkette bir şeylerin yanlış olduğunu fark eden Mark (Adam Scott) karakterinin olayı çözme sürecini takip ediyor.

Severance 2. Sezon Bekleyişi Sürüyor

Dizinin ikinci sezonu, şirketin tuhaf çip politikasının etkilediği yeni insanların hayatlarını da işin içine dahil ederek evrenini iyice genişletecek.

Puck News’in aktardığına göre yapımcı Mark Friedman ve dizi sorumlusu Dan Erickson; ilk sezonun sonunda birbirlerinden “adeta nefret etti” ve sette “toksik” bir çalışma ortamı yarattı.

Apple’ın şimdiden 3. ve 4. sezon için planlar yaptığı dizi, yaşandığı iddia edilen bu sıkıntıların ardından yeni bölümler için ciddi gecikmelere ev sahipliği yaptı. Öte yandan senaryo sorunları ve ekonomik problemlerin de öne çıktığı iddia edildi.

- Reklam -

Severance 2. Sezon Apple TV Plus

Özellikle çalışma ortamındaki toksiklik iddiaları, daha sonrasında gelen açıklamalarla yalanlansa da ilk sezonu 2022’de yayınlanan dizinin yeni sezonu için henüz bir prodüksiyon takvimi görünmüyor.

Severance 2. Sezon için Kadroya Güçlü Takviyeler Yapmıştı

Yapımın yeni sezonunda oyuncu kadrosuna Game of Thrones ve The Sandman’en Gwendoline Christie; Fringe’den John Noble; Arrested Development’tan Alia Shawkat; Bob Balaban (The French Dispatch), Robby Benson (Beauty and The Beast), Stefano Carannante ve Ólafur Darri Ólafsson (True Detective) eklendi.

John Turturro, Christopher Walken, Zach Cherry, Britt Lower, Patricia Arquette, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman ve Michael Chernus ise ilk sezondaki rollerini yineleyecek.

Severance 2. Sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmiş değil.

Siz Severance 2. sezon için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Beşer Dakikalık Hikâyeler - Kenan Hulusi Koray

Kenan Hulusi Koray’ın Vasiyeti Niteliğindeki “Beşer Dakikalık Hikâyeler” Yeniden Raflarda

Haunted Mansion Yaş Sınırı

Disney’in Perili Köşk Filmi “Haunted Mansion” 13 Yaş Sınırıyla Vizyona Girecek