in , ,

Ethan Hawke ve Pedro Pascal’lı Western Kısa Filmi “Strange Way of Life”dan İlk Fragman

Strange Way of Life fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Ethan Hawke ve Pedro Pascal’ın yer aldığı filmi Oscar ödüllü Pedro Almodóvar yönetiyor.

Strange Way of Life Fragmanı - Ethan Hawke ve Pedro Pascal Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

Strange Way of Life fragmanı paylaşıldı. Oscar ödüllü Pedro Almodóvar’ın yönettiği filmin başrollerinde Ethan Hawke ve Pedro Pascal yer alıyor.

HBO’nun The Last of Us ve Disney+’ın Star Wars dizisi The Mandalorian’ın başarısından sonra, internetin favori yakışıklısı Pedro Pascal şimdi de bir kısa film ile geliyor ve bu kez İspanyol yönetmen Pedro Almodóvar’ın yaklaşan kuir Western kısa filmi Strange Way of Life’da Ethan Hawke’a eşlik ediyor. Birkaç hafta içinde Cannes Film Festivali’nde gösterime girmesi planlanan filmde Pascal, arkadaşı Şerif Jake’i (Hawke) ziyaret etmek için çölü geçen kovboy Silva rolünü canlandırıyor.

Filmin için paylaşılan resmi özet şu şekilde:

- Reklam -

“Bir adam, kendisini Bitter Creek’ten ayıran çölü atıyla geçerek Şerif Jake’i ziyarete gelir. Şerif Jake ile adamın yirmi beş yıl önce kiralık katil olarak birlikte çalışmış oldukları öğrenilir. Adam, eski arkadaşıyla yeniden bir araya gelmek bahanesiyle ziyaretine devam eder, ancak Şerif Jake ona yolculuğunun nedeninin eski dostluklarını canlandırmak olmadığını belirtir.”

Strange Way of Life Fragmanı - Ethan Hawke ve Pedro Pascal Başrolde

İkilinin arasındaki ilişkinin derinliği belirsizdir ve aralarında bir gerilim hissedilir. Fragmanda, Silva’nın “Sen hiç kimseyi sevmedin, beni de sevmedin,” açıklamasına karşılık olarak, Jake’in klasik Western silahıyla verdiği cevapta bu gerilim açıkça hissedilir. İki adam arasındaki çatışma ve samimiyet sürekli bir dalgalanma içindedir.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Strange Way of Life Fragmanı – Ethan Hawke ve Pedro Pascal Başrolde | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmdeki LGBT temaları, Ang Lee’nin 2005 yılında çektiği ve Akademi Ödülleri’nde En İyi Film dalında aday gösterilen ve Lee’ye En İyi Yönetmen ödülünü kazandıran Brokeback Mountain adlı western filmiyle bariz bir şekilde karşılaştırılıyor. Strange Way of Life’ın da benzer bir beğeni dalgası getirip getirmeyeceğini zaman gösterecek; çünkü film de benzer şekilde, Western ve onun geleneksel erkeklik anlayışının arka planında kuirliği irdeliyor

- Reklam -

Dua Lipa: At Your Service podcast’inde konuşan Almodóvar film için şunları söyledi:

“Bu film derin anlamda erkeklikle ilgili çünkü Western bir erkek türüdür. Film hakkında söyleyebileceğim şey, Western’in pek çok unsuruna sahip olduğu. Silahşor var, çiftlik var, Şerif var ama çoğu Western’de olmayan şey, bir Western filminin iki erkek arasında yakalayabildiğini hiç sanmadığım türden bir diyalog.”

Strange Way of Life Pedro Almodóvar

Strange Way of Life, Pedro Almodóvar’ın 2020’de Venedik Film Festivali’nde gösterime giren Tilda Swinton’lı The Human Voice’un ardından ikinci İngilizce filmi. Film, bu yılın sonlarına doğru önce İtalya ve Latin Amerika’da gösterime girmeden önce Cannes’da ilk çıkışını yapacak. Kısa filmin yapımcılığını ise MUBİ üstleniyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Equalizer 3 Fragmanı: Denzel Washington'lı Devam Filmi

Denzel Washington’lı Adalet Serisi Sona Eriyor: İşte “The Equalizer 3″den İlk Fragman

The Pope's Exorcist 2 Hazırlıkları Başladı

Şeytan Çıkarma Derneği’nden Tepki Gören Russell Crowe’lu “The Pope’s Exorcist”in Devam Filmi Hazırlıkları Başladı