in , ,

Denzel Washington’lı Adalet Serisi Sona Eriyor: İşte “The Equalizer 3″den İlk Fragman

The Equalizer 3 fragmanı yayınlandı. Başrolünde Oscarlı oyuncu Denzel Washington’ın yer aldığı aksiyon serisi final yapmaya hazırlanıyor.

The Equalizer 3 Fragmanı: Denzel Washington'lı Devam Filmi
- Reklam -
- Reklam -

The Equalizer 3 fragmanı paylaşıldı. Denzel Washington, yönetmen koltuğuna Antoine Fuqua’yı da geri getiren serisinin son filminde Robert McCall olarak geri dönüyor.

Yaklaşan film Washington’ı serinin ilk iki filmini de yönetmiş olan yönetmen Antoine Fuqua ile yeniden bir araya getiriyor. The Equalizer 3’te ayrıca, yaklaşık yirmi yıl önce 2004 yapımı Man on Fire filminde Washington’la birlikte çalışan Dakota Fanning de rol alıyor.

Sony Pictures, nihayet bu yılın sonunda vizyona girecek olan The Equalizer 3’nin ilk fragmanını paylaştı. Filmin yeni İtalyan ortamını vurgulayan son görüntüler, yaklaşan üçüncü bölümün aksiyondan kaçınmayacağını gösteriyor. Fanning’in Washington ile yeniden bir araya gelmesi de fragmanda kısaca gösteriliyor, ancak filmdeki rolünün tam olarak ne olduğu belli değil.

- Reklam -

The Equalizer 3 Denzel Washington

Daha önce film için paylaşılan özetten de anlaşılacağı üzere, fragman McCall’un önceki iki filmde yaşananların ardından İtalya’da bir nebze huzur bulduğunu gösteriyor. Ancak bu huzur uzun sürmüyor ve McCall, değer verdiği insanlar İtalyan mafyası tarafından saldırıya uğrayınca şiddet dolu hayatına geri dönüyor. Bir kez daha emekliliğe ayrılan McCall, değer verdiği insanları tehdit edenlere kendine özgü cezalandırma yöntemini uygulamaya başlıyor.

Paylaşılan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Equalizer 3 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragman, önceki iki Adalet filminde olduğu gibi, üçlemenin son halkasında da McCall’un düşmanlarını acımasız bir şekilde ortadan kaldıracağını, hatta bir sahnede eski hükûmet suikastçısının tabancasının namlusunu bir adamın gözüne dayadığını açıkça ortaya koyuyor. McCall’un hesapçı doğası ve kronometre kullanımı da geri dönüyor. Önceki iki filmde de olduğu gibi, kronometre McCall’un her hareketinde ne kadar etkili olduğunu göstermek için kullanılıyor ve her dövüşün nasıl sonuçlanacağını saniyesine kadar hesaplıyor.

- Reklam -

Son filmde Washington ve Fanning’e ayrıca David Denman, Sonia Ammar, Eugenio Mastrandrea, Gaia Scodellaro, Remo Girone ve Bruno Bilotta gibi isimler eşlik ediyor.

The Equalizer 3 Dakota Fanning

The Equalizer 3, 1 Eylül 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Serinin ilk iki filmini nasıl bulmuştunuz? Üçüncü filmin fragmanı nasıl gözüküyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Kendi içinde bir havan var ise de John Wick abimizle baş edemezsin. O aldı başını yürüdü. Final yapman güzel. Atomik Blonde vardı o da pek konuşulmadı. Master Ke’A-Nu ile baş edemezsiniz. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arnold Schwarzenegger'ın Yeni Filmi "Breakout" Geliyor

Arnold Schwarzenegger’ın Başrolünde Yer Aldığı Yeni Bir Aksiyon Filmi Yolda

Strange Way of Life Fragmanı - Ethan Hawke ve Pedro Pascal Başrolde

Ethan Hawke ve Pedro Pascal’lı Western Kısa Filmi “Strange Way of Life”dan İlk Fragman