in ,

“Doctor Who” Dizisindeki Sürpriz Ayrılık İhtimali Ortadan Kalktı: Millie Gibson ve Varada Sethu Birlikte Rol Alacaklar

Millie Gibson’ın “Doctor Who” macerası iddia edildiği gibi kısa sürmeyecek. Gibson ve Varada Sethu, dizinin gelecek sezonlarında birlikte rol alacaklar.

Millie Gibson, Varada Sethu'yla Doctor Who'da
- Reklam -
- Reklam -

BBC’nin uzun soluklu bilimkurgu dizisi Doctor Who, 15. sezonunda yeni bir üçlüyle kamera karşısına geçecek. Ncuti Gatwa’nın canlandırdığı 15. Doktor’a 15. sezonda iki yol arkadaşı eşlik edecek. Daha önce diziden ayrılacağı iddia edilen Millie Gibson yapımdaki yerini koruyacak. Varada Sethu ise ikiliye üçüncü yol arkadaşı olarak katılacak.

Dizinin geçen Noel bölümünde tanıtılan Ruby Sunday karakterine hayat veren Millie Gibson’ın 15. sezonda yapımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Geçen ocak ayında gelen haberlerde, oyuncunun rolünü Varada Sethu’nun alacağı belirtilmişti. Ancak BBC’nin paylaştığı yeni bilgiler ile bu bilgilerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Genç oyuncu, Ncuti Gatwa ve Millie Gibson’la birlikte Doctor Who’nun yeni üçlüsünü oluşturacak.

Hindistan asıllı oyuncu Varada Sethu, geçmişte Andor, Jurassic World: Dominion ve Strike Back gibi yapımlarda rol almıştı. Şimdi ise Doctor Who’nun bir parçası olmanın heyecanını yaşıyor:

- Reklam -

“Kendimi dünyanın en şanslı insanı gibi hissediyorum. Bu evrenin bir parçası olmak büyük bir onur. Doctor Who ailesine dahil olmamı sağlayan herkese minnettarım. Ncuti ve Millie ile bu maceraya atılacak olmak çok eğlenceli.”

Millie Gibson, Varada Sethu'yla Doctor Who'da

Yeni sezonun çekimleri şu anda devam ediyor. BBC tarafından paylaşılan fotoğrafta üçlü, bir masa başında bir araya gelerek senaryo okuması gerçekleştirdi.

Millie Gibson, Varada Sethu ve Ncuti Gatwa’lı Doctor Who 15. Sezon Çalışmaları Başladı

Doctor Who’nun başyazarı ve yapımcısı Russell T. Davies ise üçlünün birlikteliğinden büyük heyecan duyduğunu belirtti:

“Varada ile daha önce BBC’nin Bir Yaz Gecesi Rüyası yapımında birlikte çalışmıştık. Onu TARDIS’e dahil etmek büyük bir sevinç. Şu anda stüdyoda 2025 için çekim yapıyoruz ve Ncuti, Millie ve Varada birlikte evrenin kaderini değiştirmek için savaşıyorlar. Bu kez üç kişiye ihtiyacımız var çünkü riskler hiç olmadığı kadar yüksek!”

- Reklam -

Yeni dönemde Doktor’un iki yol arkadaşı olması aslında dizi evreni için bir ilk değil. Daha önce Matt Smith’in 11. Doktor’u canlandırdığı dönemde de oyuncuya Amy ve Rory adlı iki karakter eşlik etmişti.

Millie Gibson Doctor Who

15. sezonun ne zaman başlayacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak Gatwa’nın ilk sezonunun Disney+ ve BBC’de Mayıs ayında yayınlanması bekleniyor. Dizinin hayranları ise daha şimdiden bu üç ismin bir araya geleceği 2025 sezonunu dört gözle bekliyor.

Yeni Doktor’un tıpkı önceki sezonlarda olduğu gibi iki yol arkadaşı olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon Onayı - Apple TV Plus

“Godzilla”nın TV Yolculuğu “Monarch: Legacy of Monsters” 2. Sezon ile Devam Edecek

Dark Matter Fragmanı: Apple TV+'tan Yeni Bilimkurgu Dizisi

Apple TV+’ın Yeni Bilimkurgu Dizisi “Dark Matter”dan İlk Fragman