in ,

“Hobbit” Temalı “Yüzüklerin Efendisi” Oyunu Geliyor: “Tales of the Shire” Duyuruldu

Tales of the Shire duyuruldu. Wētā Workshop ve Private Division ortak yapımı olacak oyun Yüzüklerin Efendisi evreninden Hobbit ırkına odaklanacak.

Tales of the Shire - Yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunu
- Reklam -
- Reklam -

Tales of the Shire oyunu geliyor. Yeni Yüzüklerin Efendisi macerası 2024 yılında çıkacak ve Hobbit temasını ele alacak.

Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinin özel efektlerini yapan Yeni Zelandalı Weta Workshop stüdyosu, J.R.R. Tolkien’in ünlü fantastik kurgu evreni Orta Dünya’da geçecek yeni bir oyuna imza atmaya hazırlanıyor.

Take-Two Interactive’den Michael Worosz’un Private Division şirketi tarafından yayımlanacak olan Tales of the Shire, hobbitlerin huzurlu yaşantısını ekrana taşımayı hedefliyor.

- Reklam -

Oyunun duyurusu şu sözlerle yapıldı:

“Weta Workshop ve Private Division’ın yürekleri ısıtan yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu Tales of the Shire’da rahat bir hobbit yaşantısı sizleri bekliyor. 2024’te geliyor.”

Tales of the Shire Oyunundan Kısa Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

Oyunun 2024 yılı içerisinde PC ve konsol platformlarında çıkış yapacağı duyurulurken Tales of the Shire’a dair kısa bir tanıtım videosu da paylaşıldı.

YouTube video

(Tanıtım videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Ufukta gözüken oyunla ilgili bilinen ayrıntılar oldukça kısıtlı. Ancak yayınlanan kısa fragman oyunun tonuna dair bazı ipuçları veriyor. Tanıtımda bir illüstratörün bir hobbitin ve bir hobbit kovuğunun resimlerini çizdiği görülüyor. Sanatçı defterden uzaklaşıyor ve eski defterinin sayfaları diğer hobbit kovuklarını ve Shire çevresindeki yerlere dair ipuçları gösteriyor.

Hava olarak Stardew Valley’yi anımsatan yapımın Yüzüklerin Efendisi’ndeki hobbitlerin gündelik yaşantısının huzurlu bir simülasyonu olabileceği işaret ediliyor.

- Reklam -

Yüzüklerin Efendisi Oyunu - Tales of the Shire

Private Division, Take-Two Interactive’in yayıncılık kollarından biri. Şirket son yıllarda The Outer Worlds, OlliOlli World ve Rollerdrome gibi oyunlar yayınladı. Weta Workshop ise Peter Jackson’ın altı Orta Dünya filminin yanı sıra Avatar: The Way of Water gibi filmlerin özel efektlerini gerçekleştiren şirket olarak tanınıyor.

Bununla birlikte yakın gelecekte başka Yüzüklerin Efendisi oyunları da oyuncuları bekliyor. 24 Ekim’de hayatta kalma oyunu The Lord of the Rings: Return to Moria’nın yayınlanması bekleniyor.

Yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunu - Tales of the Shire

Geçen yıl Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit’i kaynak alan uyarlamalar yapma hakkını satın alan Embracer Group, mali açıdan zor bir dönemden geçmiş ve bazı stüdyolarını kapatma kararı almıştı.

Yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu Tales of the Shire hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Engadget

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Serdar Akar Voleybol Dizisi

Filenin Sultanları İlham Oldu: Serdar Akar’dan Voleybol Dizisi Geliyor

Kara Dua: Varlık Ergen'den Gotik Şiirler

Varlık Ergen’in Gotik Şiir Kitabı “Kara Dua” Okurla Buluşuyor