in

Brad Pitt, Bir Daha Çalışmak İstemediği Oyuncuları “Kara Liste”sine Yazıyor

Brad Pitt, bir daha çalışmak istemediği oyuncuları “kara listesi”ne ekliyor. Bullet Train ile izleyicilerle buluşan aktörün çalışma arkadaşlarını seçtiği ortaya çıktı.

brad pitt kara liste bullet train
- Reklam -
- Reklam -

Brad Pitt, parçası olduğu filmlerden sonra bir daha çalışmak istemediği isimleri “kara listesi”ne dahil ediyor. Oyuncunun Bullet Train’den rol arkadaşı, yıldız aktöre dair bazı detayları aktardı.

Şimdilerde David Leitch imzalı aksiyon ve gerilim filmi Bullet Train (Suikast Treni) ile sinema tutkunlarının karşısına çıkan Brad Pitt hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı.

Yapımda Tangerine karakterini canlandıran Aaron Taylor-Johnson, oyuncu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Johnson, Brad Pitt’in bir daha çalışmak istemediği oyuncuların isimlerini tuttuğunu açıkladı.

- Reklam -

Variety’ye konuşan Johnson şunları kaydetti:

“O sadece dünyaya ışık ve neşe getirmek, iyi vakit geçirmek için orada olan insanların etrafında bulunmak istiyor.”

“Brad Pitt Kara Liste Tutuyor”

Aaron Taylor-Johnson ayrıca, bugüne dek pek çok oyuncuyla çalıştığını ve bir noktadan sonra, “Kesinlikle bu kişiyle çalışmamalıyım” diyerek notlar aldığından bahsetti. Oyuncu sonrasında, Brad Pitt’in de bir liste tuttuğunu söyledi.

“Brad’in de listeleri var. Birisi ’iyiler’ için. Diğeri de b.ktanlar listesi.”

Brad’in iyiler listesinde yer aldığı bilinen ilk isim ise Sandra Bullock. Bullet Train’de beraber çalışan ikili, aynı zamanda The Lost City (Kayıp Şehir) filminde de birlikte rol almışlardı.

brad pitt kara liste tutuyor

Pitt, Bullock için daha önce şu ifadeleri kullanmıştı:

- Reklam -

“Sandy eski bir arkadaşım. Yıllar boyunca defalarca iyilik istediğim ve her zaman orada olan birisi. Zamanlaması harikaydı. Gerçekten özel bir durumda, sözüne kulak verdiğim mükemmel bir insan.”

Brad Pitt’in kara listesinde kimlerin yer aldığı ise açıklanmadı.

Daily Mail geçmişteki bazı iddiaların üzerine giderek bu isimlerin kim olabileceğini araştırdı. Harrison Ford, Marion Cotillard, Tom Cruise ve Angelina Jolie hazırlanan listede yer alan oyunculardan bazıları oldu. Ancak Pitt’in bu isimlere karşı “anlaşmazlıkları yalanladığı” birçok açıklaması da bulunuyor.

Pitt geçen aylarda kariyerinin son dönemlerinde olduğunu ve artık emeklilik planlarını yapmaya başladığını açıklamıştı.

85 milyon dolarlık bütçeye sahip olan Bullet Train, açılış haftasında 65 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmeyi başardı. Birçok eleştirmen tarafından olumlu yorumlar alan yapım, bir trende farklı sebeplerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup kiralık katili konu alıyor.

Sizce Brad Pitt’in kara listesinde hangi isimler yer alıyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Daily Mail

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Keşke listede kimlerin bulunduğunu da açıklasalarmış.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay Zekâ Uzayda Bir Dizi "Anomali" Tespit Etti

Yapay Zekânın Desteğiyle Uzayda Bir Dizi “Anomali” Tespit Edildi

örümcekler rüya görüyor mu

Örümcekler, Tıpkı İnsanlar Gibi Rüya Görüyor Olabilir