in , ,

Filenin Sultanları İlham Oldu: Serdar Akar’dan Voleybol Dizisi Geliyor

Serdar Akar imzalı voleybol dizisi geliyor. Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’nın birbiri ardına aldığı başarılar bir TV projesine ilham oldu.

Serdar Akar Voleybol Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Serdar Akar voleybol temalı bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı aldığı başarılı sonuçlarla kültür dünyasında da yeni bir kapının aralanmasını sağladı.

FIVB Dünya Sıralaması’nda birinci sırada olan ve son olarak bu yıl Milletler Ligi Şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonluğu başarılarını ülkemize getiren Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı bir TV dizisine ilham oldu.

Voleybol sporcuları etrafında şekillenecek gençlik dizisi hakkında bilinen detaylar ise oldukça kısıtlı. Daha önce Koçum Benim adlı basketbol dizisine imza atan Serdar Akar, şimdi de voleybola odaklanan yeni bir yapım için kolları sıvadı.

- Reklam -

Serdar Akar’ın Voleybol Dizisi Hakkında Bilinen Detaylar Sınırlı

2002-2003 yılları arasında yayınlanan ve özel bir lisede basketbol oynayan gençlere odaklanan Koçum Benim dizisi yayınlandığı dönemde oldukça ses getirmişti. Oyuncu kadrosunda Tarık Akan, Engin Altan Düzyatan, Ozan Güven ve Erkan Can gibi isimlere yer veren Serdar Akar dizisi toplamda 47 bölüm sürmüştü.

Koçum Benim dışında Gemide, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar ve Barda gibi ikonik filmlere de imza atan Serdar Akar son olarak Balkan Ninnisi dizisinde yönetmen koltuğuna geçmişti. Akar’ın son projesi ise 2023 yılında vizyona girecek Kadınlara Mahsus filmi olmuştu.

Serdar Akar Voleybol Dizisi - Kadın Voleybol Takımı

Akar’ın sıradaki yapımı ise ilhamını Cumhuriyet tarihinin en önemli başarılarından birine imza atan Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı’ndan alıyor. Dizinin yapımcılığını Koçum Benim’den Hüseyin Apaydın ile Serdar Akkaya üstlenecek.

- Reklam -

Yapımın senarist koltuğunda ise gerçekle kurgunun iç içe geçtiği dönem romanları ve tiyatro oyunlarıyla tanınan Melike İlgün oturuyor.

Dizinin başrol ve ana kadrosunda rol alacak oyuncular için seçmeler başlarken projenin hangi kanalda ya da platformda yayınlanacağı ise şu an için bilinmiyor.

Serdar Akar Voleybol Dizisi - Kadın Voleybol Milli Takımı

Serdar Akar’ın voleybol sporunu ele alan bir dizinin başına geçmesini siz nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: NTV

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Voleybol altın çağını yaşıyor…

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Bir gün Tenis türü de ülkemiz de böyle sevilir ve sayılır umarım. Bizden çoook küçük ülkeler ne efsaneler çıkarttı. Biz de çıkartabilirdik.

  3. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Ama bu tür dizilerin o spor dalını gündeme getirdiği ve gençler arasında özenmeyi canlandırdığı bir gerçek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Trek Yeni Kesfedilen Orumcek Turleri Ilham

Yeni Keşfedilen Örümcek Türleri Adlarını “Star Trek” Karakterlerinden Aldı

Tales of the Shire - Yeni Yüzüklerin Efendisi Oyunu

“Hobbit” Temalı “Yüzüklerin Efendisi” Oyunu Geliyor: “Tales of the Shire” Duyuruldu