in ,

“Godzilla”nın TV Yolculuğu “Monarch: Legacy of Monsters” 2. Sezon ile Devam Edecek

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon onayı çıktı. Apple TV+’ın Kurt Russell’lı “Godzilla” dizisi yeni bölümleri ile geri dönecek.

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon Onayı - Apple TV Plus
- Reklam -
- Reklam -

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon için yeşil ışık yandı. Ayrıca aynı evreni paylaşan yeni bir spin-off dizisi için çalışmalar başladı.

Legendary Pictures imzalı MonsterVerse’ten ilham alan 10 bölümlük Apple TV+ dizisi Monarch: Legacy of Monsters Kasım 2023’te izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Kurt Russell ile oğlu Wyatt Russell’ı bir araya getiren dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett ve Elisa Lasowski gibi isimler yer almıştı.

- Reklam -

İlk sezonuyla IMDb’de 7/10 puan ortalamasına, Rotten Tomatoes’taysa %89 eleştirmen ve %78 izleyici skoruna sahip olan dizi Apple TV+’tan yeni sezon onayını aldı.

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon

Gareth Edwards’ın yönettiği 2014 tarihli Godzilla filminin devamı niteliğindeki yapım, Godzilla ile Titanlar arasında San Francisco’yu yerle bir eden savaştan sonra yaşanan olayları konu ediniyordu.

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon ile Geri Dönüyor – Yeni Spin-off’lar Yolda

Kaiju sinemasının olmazsa olmazı Godzilla ve diğer titanları dizi dünyasına taşıyan Monarch: Legacy of Monsters 2. sezon ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Apple TV+ yeni sezon onayının yanı sıra Legendary Entertainment ile Godzilla markası altında birden fazla spin-off planı üzerinde çalışmak üzere anlaşmaya vardığını da açıkladı. Şimdilik erken geliştirme aşamasında olan bu yan projelere dair ise başka bir detay verilmedi.

Monarch: Legacy of Monsters’ın gelecek sezonunun yürütücü yapımcılığını Chris Black ve Matt Fraction ile birlikte Safehouse Pictures’tan Joby Harold ve Tory Tunnell, Matt Shakman, Andrew Colville ve Jen Roskind üstleniyor. Hiro Matsuoka ve Takemasa Arita ikilisi de Godzilla karakterinin sahibi Toho Co., Ltd. adına projeye yönetici yapımcı olarak katkı sağlıyor.

- Reklam -

Apple TV+ uluslararası geliştirme başkanı Morgan Wandell yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Monarch: Legacy of Monsters dizisi, Chris, Matt, Kurt, Wyatt ve inanılmaz yetenekli oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekibin dehası sayesinde dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin kalplerinde, zihinlerinde ve hayal güçlerinde silinmez bir iz bıraktı. Legendary’nin destansı ve yeni yolculuklara yelken açan Monsterverse’ünü genişletirken izleyicilerin 2. sezonda daha fazla heyecan yaşama şansına sahip olacakları için çok heyecanlıyız.”

Monarch: Legacy of Monsters 2. Sezon Onay - Apple TV Plus

Dizi, Monsterverse’ün efsanevi yaratıklarıyla derin bağlantıları olan Monarch isimli gizli bir organizasyonu araştıran iki kardeşin hikâyesini takip ediyor.

Monarch: Legacy of Monsters 2. sezon için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı.

Monarch: Legacy of Monsters 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zack Snyder, Justice League Üçlemesini Tamamlamak İstiyor

Zack Snyder, “Justice League”den Vazgeçemiyor: Üçlemeyi Farklı Bir Yolla Tamamlamak İstiyor

Millie Gibson, Varada Sethu'yla Doctor Who'da

“Doctor Who” Dizisindeki Sürpriz Ayrılık İhtimali Ortadan Kalktı: Millie Gibson ve Varada Sethu Birlikte Rol Alacaklar