in , ,

80’lerin Korku Klasiği “Witchboard” Yeniden Çekiliyor: Jamie Campbell Bower’lı Yapımdan İlk Fragman

Witchboard filmi yeniden çekiliyor. Kadrosunda “Stranger Things”ten Jamie Campbell Bower’ın yer aldığı yapımı Chuck Russell yönetecek.

Witchboard Filmi Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Witchboard yeniden çevriminden ilk fragman paylaşıldı. Madison Iseman, Aaron Dominguez ve Jamie Campbell Bower‘ın kadrosunda yer aldığı yapımda yönetmen koltuğu Chuck Russell‘a emanet.

İlk defa 1986 yılında vizyona giren Kevin Tenney imzalı Witchboard filmi, ruh çağırmaya yarayan ve Ouija tahtası olarak da bilinen cadı tahtası aracılığıyla tehlikeli bir bağlantı kuran Linda’nın hikâyesini konu alıyor.

1986 tarihli korku filminin remake’i olarak tasarlanan yeni yapımda yönetmen koltuğuna Dream Warriors ve The Blob ile tanınan Chuck Russell yer alıyor. Yapımdan ilk fragman ise bugünkü San Diego Comic-Con etkinliğinde paylaşıldı.

- Reklam -

Jamie Campbell Bower - Witchboard

Yeniden çevrimde Stranger Things dizisinin 4. sezonunda Vecna karakterine hayat veren Jamie Campbell Bower da rol alıyor. Filmde Bower’a Know What You Did Last Summer‘dan Madison Iseman, Only Murders in the Building‘den Aaron Dominguez, Shantaram‘dan Antonia Desplat ve Ozark‘tan Charlie Tahan eşlik ediyor.

Yeni Witchboard Filminden Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube’dan izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Orijinalinden farklı bir rotada ilerleyen yeniden çevrimin konusu şu şekilde aktarılıyor:

“Emily (Madison Iseman) ve nişanlısı Christian (Aaron Dominguez), New Orleans’ın Fransız Mahallesi’nde bir bistro açmaya hazırlanırken gizemli bir cadı eseri olan sarkaçlı bir tahta keşfederler. Tahtanın kehanet gücü ve ruhları çağırma yeteneğini takıntı hâline getiren Emily’nin üzerine bir karanlık çöker. Nişanlısına yardım etmek için çaresiz kalan Christian, okült uzmanı Alexander Babiaste’den (Jamie Campbell Bower) tavsiye ister. Ancak Babiaste, günümüz cadılar meclisine olan bağlantısı da dahil olmak üzere kendine ait birçok sırrı vardır. Sarkacın her sallanışı Emily’nin ruhunu riske atarken tehlikeli bir oyun başlar.”

- Reklam -

Witchboard 1986

Yeni filmin yönetmenliğini üstlenen Russell, Jamie Campbell Bower tercihi hakkında daha önce şunları kaydetmişti:

“Sinemada yıldızlıkla bağdaştırdığımız karizmanın yanı sıra gerçekten bir bukalemun gibi olabilecek, çeşitli karakter tiplerini canlandırabilecek oyunculuk becerisine sahip büyük bir İngiliz geleneği var. Jamie Campbell Bower da böyle bir aktör. İşte şimdi onun vakti geldi.”

Russell filmin yönetmenliğini üstlenecek ve senaryoyu Greg McKay ile birlikte kaleme alacak. Film için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi.

Yeni Witchboard filmi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News‘ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider, Bloody Disgusting

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Ezheret Ezheret dedi ki:

    Korku filmi koleksiyonumda, en sevdiğim filmler arasında yer alan, 1986 yılı yapımı Cadı Tahtası filmini, anlaşılan o ki, mahvedecekler. Size soruyorum, hangi yeniden çevrilmiş film öncekinin yerini tutmuştur? Hiçbir remake film öncekini aşamamıştır. 80’li yillar ise, korku filmlerinin altın çağıdır. Benim gibi Betamax, VHS video kaset dönemini yaşamış olanlar bunu çok iyi bilirler. Ne günlerdi ama…

  2. Avatar for Kutay Kutay dedi ki:

    Bu yoruma çok katılamadım açıkçası. The Thing, The Fly, Invasion of Body Snatchers, Nosferatu (1979), Coppola’nın Dracula’sı, Suspiria (2018), Invisible Man (2020), Fright Night (2011), It (2017) gibi birçok iyi remake var korku-gerilim sinemasında. Bu film özelinde bi şey diyemem tabii çok fazla kötü remake de var doğal olarak.

  3. Avatar for Ezheret Ezheret dedi ki:

    Kesinlikle haklısın Kutay, abartmış olabilirim ama ne bileyim 80’li yılların korku filmlerine şimdi baksan belki basit gelse de benim için hâlâ özeller, o yüzden böyle çıkış yapmış olabilirim…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Walking Dead: Daryl Dixon Fragmanı Yayınlandı

“The Walking Dead: Daryl Dixon” Dizisinden Yeni Fragman: Yapım Şimdiden 2. Sezon Onayı Aldı

Watchmen Animasyon Filmi Oluyor

Ödüllü Çizgi Roman Serisi “Watchmen” Animasyon Filmi Oluyor