in ,

Cillian Murphy’nin “Far Cry 7” Oyununda Yer Alacağı İddiası Yalanlandı

Cillian Murphy’nin Ubisoft’un “Far Cry 7” oyununda baş kötü karakteri canlandıracağı iddiası, sızıntıların sahibi tarafından yalanlandı.

Cillian Murphy - Far Cry 7 İddiaları
- Reklam -
- Reklam -

Cillian Murphy’nin Far Cry 7 oyununda yer alacağı iddiaları, sızıntılar duyulduktan kısa bir süre sonra ana kaynak tarafından yalanlandı.

28 Days Later…, Inception, The Dark Knight, Peaky Blinders gibi yapımlarla tanınan, son olarak Christopher Nolan’ın Oppenheimer’ıyla Akademi Ödülü’ne de layık görülen Cillian Murphy bir süredir oyun dünyasında yayılan bazı dedikoduların merkezindeydi.

Hayranlar ilgiyle Far Cry 7 oyununu beklerken yeni macerada ana kötü karakterin kim tarafından seslendirileceği de merak konusuydu. Ubisoft’un ünlü oyun serisi, özellikle altıncı oyundaki Breaking Bad yıldızı Giancarlo Esposito ile adından söz ettirmişti.

- Reklam -

Ubisoft 10 Haziran 2024’te Forward etkinliğiyle yeni oyunlarını duyuracağı bir sunuma hazırlanıyor. Etkinlik tarihi yaklaştıkça da yapımlara dair spekülasyonlar da hız kazanıyor. Hangi oyunlar yolda, bu yapımlarda kimlerle çalışılacak gibi birçok soru sık sık sosyal medyada çeşitli kaynaklarca dile getiriliyor.

Cillian Murphy’nin “Far Cry 7” Oyununda Kötü Karaktere Hayat Vereceği İddiası Yalanlandı

Son iddia ise Oppenheimer ve Peaky Blinders’ın yıldızı Cillian Murphy’nin oyunda yer alacağı yönündeydi.

Ubisoft sızıntılarıyla tanınan xj0nathan isimli bir X (eski Twitter) kullanıcısı; 20 Nisan’da yaptığı bir paylaşımda Cillian Murphy, devasa bir yengeç, patlamasına 72 saat kalmış bir dinamit ve Far Cry 7 oyununun logosuna yer veren bir paylaşım yapmıştı.

Cillian Murphy - Far Cry 7 İddiaları Yalanlama

Serinin takipçileri ise bu gönderiyi “72 saat içerisinde Far Cry 7 oyunundan Cillian Murphy’li bir duyuru geleceği” yönünde yorumlamıştı.

Ancak sızıntının sahibi yeni bir paylaşımla, “Dikkatinizi çekerim. Cillian Murphy’nin oyunda olacağını ASLA söylemedim. Bu görüntü başka bir anlama geliyor,” ifadesine yer verdi. Bununla birlikte gönderideki asıl göndermenin neye olduğu bilgisini ise paylaşmadı. xj0nathan bir sonraki paylaşımında ise, “Eğer söylemek isteseydim bunu açık bir şekilde yazardım,” diyerek çarpıtmalara dair rahatsızlığını dile getirdi.

- Reklam -

Yeni “Far Cry” Oyunu Hakkında Bilinenler

Öte yandan bir Insider Gaming’de yer alan söylentilere göre Far Cry 7, oyuncunun 72 saat içinde kahramanın ailesini kurtarması gereken doğrusal olmayan bir anlatı etrafında dönecek. Oyun 24 saatlik gerçek zamanlı bir oynanışa sahip olacak ve güvenli evler saati duraklatmanın bir yolu olarak işlev görecek.

Far Cry

Yeni Far Cry oyununun Dunia motorundan vazgeçilecek ve Ubisoft’un çok oyunculu nişancı oyunu XDefiant’ta kullanılan Snowdrop motoruna geçilecek.

Far Cry 7 hakkında resmi duyurulan Ubisoft Forward etkinliğinde yapılması beklense de, Murphy’nin yapımda olacağı ihtimali bu yalanlamayla birlikte zayıflamış durumda.

Siz Far Cry 7 oyununun seslendirme kadrosunda hangi isimleri görmek istersiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Loadout

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peru Kaya Sanatı Psikedelik Müzik Tasvirleri

Peru’da Kaya Üzerinde 2.000 Yıllık Çizimler Bulundu: Şaman Ayinlerindeki Psikedelik Müziği Tasvir Ediyor Olabilir

The X Files Scully Rolu Pamela Anderson Gillian Anderson

“X-Files”ın Yaratıcısı, Stüdyonun Scully Rolü için Pamela Anderson Tarzı ‘Bomba Gibi Bir Kadın’ İstediğini Dile Getirdi