in

“The Boys”un Yıldızı Antony Starr’ın Başrolde Olduğu Korku Filmi “Cobweb”den Fragman Yayınlandı

Cobweb fragmanı yayınlandı. Antony Starr ve Lizzy Caplan’lı korku filmi, bir ailenin en karanlık sırlarının izini sürüyor.

Cobweb Fragmanı - Anthony Starr
- Reklam -
- Reklam -

Cobweb fragmanı paylaşıldı. Yönetmenliğini Samuel Bodin’in üstlendiği korku filminin başrollerinde Antony Starr ve Lizzy Caplan yer alıyor.

Stephen King uyarlaması The Boogeyman’in başarısının ardından, bu yaz korku sineması hayranları adına heyecan verici bir dönem olarak öne çıkabilir. Tekinsiz bir ailenin sırlarını konu alan Cobweb; izleyicileri yeni bir korku hikâyesine davet ediyor.

Evinin duvarlarının içinden tıkırtılar duyan 8 yaşındaki Peter’ın macerasına odaklanan yapımda; çocuklarına duyduğu sesin bir hayal ürünü olduğunu söyleyen anne-baba ile olaylar oldukça karanlık bir rotaya doğru sürükleniyor. Anne babasının korkunç sırlarını çözmek ve onların kötü niyetli planlarını durdurmak için harekete geçen Peter; bu aşamada hayatının en zorlu kararlarını almak zorunda kalacak.

- Reklam -

Filmde Peter rolünü C’mon C’mon ile BAFTA adaylığı alan Woody Norman üstleniyor. Baba rolünde The Boys dizisinin yıldızı Antony Starr; anne rolünde ise Masters of Sex ile Emmy adaylığı almış Lizzy Caplan yer alıyor.

Cobweb Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

2023 yılı şimdiye dek M3GAN ve Scream VI gibi hit filmlerle korku türü için hatırlanacak bir yıl olmayı başarmış gibi görünüyor. Bu yaz mevsimi de yakın zamanda vizyona giren The Boogeyman ve temmuz ayında izleyicilerle buluşacak Insidious: The Red Door gibi filmlerle türün hayranlarını heyecanlandırmaya devam edecek.

Yönetmen Samuel Bodin’in ilk uzun metrajlı filmi olan Cobweb’in senaryosunu Chris Thomas Devlin kaleme alıyor. Devlin daha önce 2022 tarihli Texas Chainsaw Massacre’ın da senaristleri arasında yer almıştı.

Cobweb Fragman

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Filmin yapımcıları arasında Norman, Starr ve Caplan’a Cleopatra Coleman, Ellen Dubin, Debora Zhecheva, Steffanie Sampson, Luke Busey ve Jay Rincon gibi isimler bulunuyor.

Lionsgate stüdyosu tarafından geliştirilen filmin yapımcıları arasındaRoy Lee, Andrew Childs, Evan Goldberg, Seth Rogen, James Weaver ve Josh Fagen yer alıyor.

Cobweb Fragmanı

Cobweb filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde ABD’de, 28 Temmuz’da ise Türkiye’de vizyona girecek.

Cobweb filmi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, korku sineması hakkında daha fazla haber için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Vakıf 2. Sezon Fragmanı: Bilimkurgu Dizisi Geri Dönüyor

Vakıf’ın 2. Sezonundan Yeni Fragman: İkinci Kriz Başlarken İmparatorluk Galaksiyi Savaşa Sürüklüyor

Twitter Muzik Davasi

Twitter Tarihinin En Büyük Davasıyla Karşı Karşıya: Müzik Yayıncılarından 250 Milyon Dolarlık Telif Hakkı İhlali Davası