in , ,

Vakıf’ın 2. Sezonundan Yeni Fragman: İkinci Kriz Başlarken İmparatorluk Galaksiyi Savaşa Sürüklüyor

Vakıf 2. sezon fragmanı İmparatorluk ve Vakıf arasında yaşanacak olan savaşı işaret ederken, ikinci krizin yaklaştığına dikkat çekiyor.

Vakıf 2. Sezon Fragmanı: Bilimkurgu Dizisi Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

Vakıf 2. sezon fragmanı yayınlandı. Isaac Asimov’un ünlü bilimkurgu serisine dayanan ve Jared Harris, Lee Pace, Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann ve Chipo Chung gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Apple TV+ dizisi, önümüzdeki ay yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

David S. Goyer ve Josh Friedman ikilisinin ekrana taşıdığı bilimkurgu dizisi için yayınlanan ikinci fragman, ilk sezonda ağırlıklı olarak tasarıma ve hikâye merakına dayanan yapısından farklı olarak bu sefer daha fazla aksiyon vaat ediyor.

Gergin bir şekilde konuşan Gaal Dornick (Lou Llobell), bu sezonun olaylarının İmparatorluğun düşüşüne önemli bir adım atacağını söylüyor. Vakıf 2. sezon özeti, çeşitli karakterlerin karşılaşacağı çatışmaları da açıklıyor:

- Reklam -

İlk sezon finalinden yüzyıl sonra gerilim galakside her geçen gün artmaktadır. Cleonlar dağılırken, intikam peşindeki bir kraliçe İmparatorluğu içeriden yok etme planları yapmaktadır. Hari, Gaal ve Salvor ise psionik yeteneklere sahip Mentalics kolonisini keşfeder. Bu durum, psikotarihin seyrini değiştirebilecek ve insanlığın kaderini belirleyebilecek büyük bir tehdittir. Aynı zamanda Vakıf ile İmparatorluk, insanlığın kaderini dengeye alacak bir savaş rotasında ilerlemektedir.

Vakıf 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizi için yayınlanan yeni fragman, Seldon’un öğrencisi Gaal’ın insanlık için karanlık zamanlara dair kabuslar gördüğünü vurgulayan bir uyarıyla başlar. Görüntüler, ilk sezonda yaşanan krizden daha büyük olan İkinci Kriz’i işaret eder ve canavarlar, savaşlar, umutsuzluk ve yıkım anlarını gösterir. Vakıf ve İmparatorluk savaşa doğru ilerlerken, fragmanın sonunda ise liderleri Hari Seldon ve Brother Day karşı karşıya gelir.

Vakıf 2. Sezonunda Neler Olabilir?

Vakıf 2. Sezon Fragmanı: Bilimkurgu Dizisi Geri Dönüyor

- Reklam -

Özette belirtildiği gibi 2. sezon, 1. sezon olaylarından 100 yıl sonra geçmekte ve galaksinin dört bir yanında sorunlar baş göstermektedir. Cleonlar çözülmekte, intikam peşinde olan Kraliçe Sareth (Ella-Rae Smith) İmparatorluğu içeriden yok etmek için gizli bir plan yapmaktadır. Hari, Gaal ve Salvor ise psionik yeteneklere sahip Mentalics kolonisiyle karşılaşırlar ve bu durum psikotarih üzerinde büyük etkiler yaratabilir. Bu olaylar Vakıf’ın dini bir evreye girmesine ve Seldon Kilisesi adı altında Dış Uzay’da yayılmaya başlayarak İkinci Kriz’in ateşlenmesine neden olacak.

Foundation 2. sezon, 14 Temmuz’da Apple TV+’da prömiyer yapacak ve bölümler haftalık olarak yayınlanacak.

Vakıf’ın 2. sezonu için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından benzer haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nimona Fragmanı Yayında: Yeni Netflix Filmi

Disney’in İptal Ettiği, Netflix’in Kurtardığı Animasyon Filmi “Nimona”dan Yeni Fragman

Cobweb Fragmanı - Anthony Starr

“The Boys”un Yıldızı Antony Starr’ın Başrolde Olduğu Korku Filmi “Cobweb”den Fragman Yayınlandı