in , ,

Disney’in İptal Ettiği, Netflix’in Kurtardığı Animasyon Filmi “Nimona”dan Yeni Fragman

Nimona fragmanı yayınlandı. Netflix animasyon filminin şekil değiştiren baş belası karakteri, geleneksel masal hikâyelerini sorguluyor.

Nimona Fragmanı Yayında: Yeni Netflix Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Nimona fragmanı paylaşıldı. Görüntüler, Chloë Grace Moretz’in baş belası şekil değiştiren karaktere ses verdiği ve geleneksel bir masal hikâyesini sorgulayan bir filmin izleyicileri beklediğini gösteriyor.

ND Stevenson’ın aynı adı taşıyan grafik roman serisine dayanan Nimona, eski bir şövalye olan Ballister Blackheart’ın yan karakteri olmak isteyen genç bir şekil değiştiren karakteri takip ediyor.

Chloë Grace Moretz’in Nimona olarak yer aldığı hikaye, Riz Ahmed’in canlandırdığı eski bir şövalye olan Ballister Blackheart’ın, suçsuz yere suçlanmasının ardından Nimona’yı öldürme göreviyle hayatının daha da karmaşık hale gelmesini konu alıyor. Ancak Blackheart, zaman içinde Nimona’nın ona ismini temizlemesine yardımcı olabileceğini öğrenecek ve bu da ikisi arasında olası bir işbirliğine yol açacak. Yapım, Frozen gibi klasik anlatım ögelerinden ziyade Tangled’a daha yakın bir tonu benimsese de, karakterin şekil değiştirme yeteneği gibi özellikleriyle diğer animasyon projelerinden ayrışıyor.

- Reklam -

Nimona Fragmanı Yayında: Yeni Netflix Filmi

Netflix, animasyon filmi için resmi fragmanı yayınladı ve baş belası şekil değiştiren karakterin tipik bir masal hikâyesini nasıl değiştiğini gösterdi. Görüntüler ayrıca Nimona’nın şekil değiştirme güçlerine daha yakından bakma imkanı sunuyor; karakter fragmanda balina ve armadilloya dönüşüyor.

Hemen aşağıdan fragmanı Türkçe dublajlı ve altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

Nimona Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Film, yapım aşamasında bir dizi zorlukla karşılaştı. Nimona’nın geliştirilmesi ilk olarak 2015 yılında duyurulmuş, 20th Century Fox’un Blue Sky Studios tarafından filmi üretmesi planlanmıştı. Ancak Disney’nin Fox’u satın alması ve ardından Blue Sky’ın kapanması nedeniyle film iptal edildi. Eski Blue Sky çalışanlarına göre, bu kısmen Nimona’nın aynı cinsiyetten biriyle öpüşme sahnesini içermesi sebebiyle gerçekleşti.

- Reklam -

Ancak bir yıl sonra Annapurna Pictures yapım şirketi, filmi tamamlamak için devreye girdi ve Netflix aracılığıyla yayınlamaya karar verdi. Bu noktadan itibaren geliştirme süreci daha düzenli bir şekilde ilerledi ve ekip, yaklaşan yayın için besteci Christophe Beck’i bile işe almayı başardı. Film için önceden belirlenen seslendirme kadrosu, kalan repliklerini tamamlamak için geri döndü ve film yayınlanmaya hazır hale gelecek.

Disney'in İptal Ettiği, Netflix'in Kurtardığı Animasyon Filmi "Nimona"dan Yeni Fragman

Film ayrıca Eugene Lee Yang, Frances Conroy, RuPaul, Indya Moore ve Sarah Sherman gibi seslendirme kadrosuyla dikkat çekiyor.

Yeni animasyon filmi 30 Haziran 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Warner Bros., Christopher Nolan'ı Geri Almak İstiyor

Warner Bros., Ünlü Yönetmen Christopher Nolan’ı Geri İstiyor

Vakıf 2. Sezon Fragmanı: Bilimkurgu Dizisi Geri Dönüyor

Vakıf’ın 2. Sezonundan Yeni Fragman: İkinci Kriz Başlarken İmparatorluk Galaksiyi Savaşa Sürüklüyor