in , , ,

Prime Video’nun Yetişkinlere Yönelik Animasyon Dizisi “Invincible” Geri Dönüyor: İşte 2. Sezondan Yeni Fragman

Invincible 2. sezon için yeni bir fragman paylaşıldı. Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanan animasyon dizisi, Skybound/Image çizgi romanından uyarlanıyor.

Invincible 2. Sezon Fragman - Prime Video
- Reklam -
- Reklam -

Invincible 2. sezon için geri dönmeye hazırlanıyor. Prime Video’nun ses getiren animasyon projeleri arasında yer alan dizi, ilhamını Image Comics çatısı altında yayın yapan Skybound Entertainment çizgi romanından alıyor.

İlk sezonu 2021 yılında yayınlanan Invincible, izleyicilerle buluştuğu dönemde adından övgüyle söz ettirmeyi başarmıştı. Dünyanın en güçlü süper kahramanının oğlu olan Mark Grayson’ın hikâyesini konu alan dizinin yaratıcı koltuğunu Robert Kirkman (The Walking Dead), Ryan Ottley ve Cory Walker paylaşıyor.

Invincible 2. Sezon Fragman - Prime Video Dizi

- Reklam -

Robert Kirkman’ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan Prime Video animasyonunun seslendirme kadrosunda Steven Yeun ve J.K. Simmons gibi isimler yer alıyor. Şimdiden 3. sezon için yeşil ışık yakılan yapımın 2. sezonunun izleyicilerle buluşması ise iki yıldan uzun bir zaman alıyor.

Prime Video, New York Comic Con etkinliğinin bir parçası olarak Invincible 2. sezon için yeni bir fragman paylaştı.

Invincible Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan yeni fragman Mark’ın 1. sezon finalinde babası Omni-Man tarafından dövüldükten sonra suçla savaşmaya geri dönme arzusunu ortaya koyuyor. Tanıtım çoklu evren kötüsü Angstrom Levy’nin 2. sezon hikâyesinin baş antagonisti olacağını da gösteriyor.

Angstrom Levy - Invincible - Çizgi Roman

Invincible çizgi romanlarının 16. sayısında tanıtılan Levy karakteri, alternatif evrenlere portallar oluşturma yeteneğine sahip. Levy, diğer versiyonlarının bilgisinden yararlanmasını sağlayacak bir makine yaratmak isteyen bir bilim insanı olarak tanınıyor.

- Reklam -

Invincible 2. sezon fragmanının büyük bölümünde Mark’ın kendisinin ve babasının Viltrumite mirasıyla ve ırklarının Dünya’yı kendileri için fethetmeye hevesli olduğu bilgisiyle yüzleşmeye çalıştığı görülüyor.

Yeni sezon seslendirmen kadrosunda Steven Yeun ve J.K. Simmons’a Sandra Oh, Zazie Beetz, Grey DeLisle, Chris Diamantopoulos, Walton Goggins, Gillian Jacobs, Jason Mantzoukas, Ross Marquand, Khary Payton, Zachary Quinto, Andrew Rannells, Kevin Michael Richardson ve Seth Rogen eşlik ediyor.

Invincible 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Invincible 2. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Invincible 2. sezonun ilk dört bölümü 3 Kasım 2023 tarihine yayına girecek. Yapım ardından haftalık bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkacak ve sezon ortasında kısa bir ara verip macerasına 2024’ün başlarında devam edecek.

2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Godzilla Dizisi - Monarch: Legacy of Monsters Fragman

Kurt Russell’lı “Godzilla” Dizisi “Monarch: Legacy of Monsters”tan Yeni Fragman

Bambu Kitabı - Vladislav Bajac

Sırp Yazar Vladislav Bajac’ın İlhamını Ünlü Japon Masalından Aldığı “Bambu Kitabı” Türkçe Raflarında