in ,

“The Rings of Power” 2. Sezon Daha Karanlık ve Daha Karakter Odaklı Olacak

The Rings of Power 2. sezon hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Prime Video’nun Yüzüklerin Efendisi dizisi, ilk sezondan daha farklı olacak.

The Rings of Power 2. Sezon Daha Karanlık
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power 2. sezon hakkında konuşan yönetmen Charlotte Brändström, izleyicilere daha karanlık bir maceranın ipuçlarını verdi.

İngiliz yazar J.R.R. Tolkien’in dünyaca ünlü fantazi evreni Orta Dünya’nın ekranda anlatılmamış hikâyelerini takip eden The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisi ilk sezonuyla 2022 yılında yayına başladı.

Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi eserlerinden çok daha öncesini, Güneş’in İkinci Çağı’nı ele alan The Rings of Power; hayranları Güç Yüzükleri’nin dövüldüğü, Numenor’un sular altında kaldığı ve Sauron’un yükseldiği yıllara konuk etti.

- Reklam -

The Rings of Power 2. Sezon Bilgileri

İlk sezonuyla birçok olumsuz eleştirinin hedefi olan yapım, yeni sezonda yönetmen kadrosunu yenilerken Prime Video da şimdiden 3. sezon siparişini vererek diziye duyduğu güveni ortaya koydu.

The Rings of Power 2. sezon yönetmenleri arasında bulunan Charlotte Brändström, geçen günlerde verdiği bir demeçte yeni sezondaki bazı değişikliklere dair konuştu.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power 2. Sezon Hakkında Yeni Detaylar

İsveçli yönetmen Charlotte Brändström MovieZine’e verdiği bir röportajda gelecek sezonun bazı genel özelliklerinden ve hikâyenin bundan sonra alacağı tondan bahsetti.

Söyleşi sırasında Brändström, Orta Dünya’nın önümüzdeki bölümlerde çok daha kasvetli görünmeye başlayacağını vurguladı.

Brändström şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğim ve kesin olarak söyleyebileceğim şey 2. sezonun daha karanlık, daha keskin ve daha karakter odaklı olacağı. Ben hâlâ çok ilginç bölümlerin yolda olduğunu düşünüyorum. Geçen Noel çekilen bölümlerden kesitler izledim. Bence çok iyi bir sezon geliyor. Sanırım daha sert, biraz daha karanlık yapmaya çalıştık. Sırf görüntü olsun diye değil değil. Olabildiğince gerçekçi olması için. İçinde çok şaşırtıcı sürprizler ve dönüşler de var.”

- Reklam -

Güç Yüzükleri: Sauron'un Annatar Formuna Yeni Aktör

Yönetmenin yorumu, aynı zamanda Güç Yüzükleri 2. sezonun çoktan çekildiğini de işaret ediyor. Elbette tamamı fantastik bir dünyada geçen bir dizi için post prodüksiyon süreci oldukça uzun sürebiliyor. Ancak dizinin çekim aşamasını noktalamış olması bile birçok hayran için heyecan verici olabilir.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi toplam 5 sezon ve 50 saatlik bir hikâye olarak tasarlandı. Maceranın sonuna kadar devam edip etmeyeceği şu an için belirsizliğini korusa da Amazon’un bu yapıma ciddi bir yatırım yaptığı biliniyor.

The Rings of Power 2. sezon yayın tarihi henüz belirlenmedi.

Sizin The Rings of Power 2. sezon için beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for iskenderc iskenderc dedi ki:

    Sanki suç draması çekiyor bana. Arkadaş, kimse sizden the wire, breaking bad beklemiyor. Başka bir game of thrones da beklemiyor. Öyle olsaydı zaten bu eserin haklarını almanız gerekmezdi di mi? Di, işte.

    Güç Yüzükleri deyince izleyicilerin ne beklentiyle gelip izleyecekleri belli. O beklentiyi karşılayacağınıza hala yapay beklentiler yaratma peşindesiniz. Kimse sizin dizinizi karakter draması için izlemeyecek. Geçin onu.

  2. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Tabii ki amazon bu diziye güveniyor, Yüzüklerin Efendisi adıyla bile sağlam para kazandıran bir fikri mülkiyet. Çok iyi bir sezon geleceğine de inanmıyorum. Peter Jackson’ın filmlerinin üzerine çıkabilir misiniz? Çıkamazsınız. Hele bu politik Doğruculuk ve SJW’yla asla.
    Bence zorlamaya çok gerek yok, Game of Thrones’un yerini yine Game of thrones kendi dolduruyor zaten, House of the Dragon reklam yapmadan bile gayet başarılı bir dizi.
    Keşke Amazon ve Netflix sevdiğimiz serileri katletmeyi bıraksa artık.

  3. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Adamlar zaten en kritik şeylerden birini 2dk atladılar. Güç yüzüklerinin yapımını ve Annatar’ın insanları kandırması, manupüle etmesini derinlemesine göremedik. Yazık bence.

  4. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Sırf konuşulsun diye ortaya haber salıp PR nı yapmaya başladılar,sinema tarihinin en büyük dolandırıcılık olayı bana göre.Sauron farklı yüzle Galadrieli tavlayıp gerçek kimliğini açıklayacak Adar da orclar arasında paralel devlet yapılanması kuracak…

  5. Avatar for FrpMan FrpMan dedi ki:

    Öyle bir hayalkırıklığı yaşadım ki ilk sezonu bile inanılmaz beklememe rağmen bitiremedim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Godzilla x Kong: The New Empire Filminden Yeni Fragman

Godzilla ve Kong Güçlerini Birleştiriyor: “The New Empire”dan Yeni Fragman

Joker 2 Joaquin Phoenix Lady Gaga Dans

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın Dansı: “Joker 2” Filminden Yeni Görüntüler Yayınlandı