in ,

Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın Dansı: “Joker 2” Filminden Yeni Görüntüler Yayınlandı

Joker 2 filminden yayınlanan yeni görüntüler, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga ikilisinin yapımdaki dinamiğine dair ipuçları veriyor.

Joker 2 Joaquin Phoenix Lady Gaga Dans
- Reklam -
- Reklam -

Joker 2 filmi için yeni fotoğraflar paylaşılmaya devam ediyor. Todd Phillips imzalı DC macerası devam hikâyesi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Todd Phillips’in ilk Joker filmi 2019’da izleyicilerle buluştu ve 2 dalda Akademi Ödülü’nü kucaklamayı bildi. DC Comics’in ünlü evreninde Batman’in en popüler düşmanları arasında yer alan Joker’ın alternatif başlangıç hikâyesini ele alan film, dünya gişesinde de 1 milyar dolar hasılat yaparak geleceğini garanti altına almıştı.

Tam adı Joker: Folie a Deux olarak duyurulan ikinci macerada yapıma Harley Quinn rolünde Lady Gaga katılırken filmin müzikal ağırlıklı olacağı da belirtilmişti.

- Reklam -

Yönetmen Todd Phillips, Sevgililer Günü’nde Instagram hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda Joker ve Harley Quinn ikilisinden yeni görüntülere yer verdi.

Joker 2 Joaquin Phoenix Lady Gaga Sevgililer Günü

Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’in üç yeni görüntüsü, sonsuz bir “romantizm”i gözler önüne serdi. Yapımdan ilk fragman henüz paylaşılmadığı için hayranlar uzun zamandır filmden tekil görüntülerle yetinmek durumunda.

Joker 2 Filmi “İki Kişilik Bir Sanrıyı” Konu Alacak

Film hakkında detaylar belirsiz olsa da yapımın alt başlığı olan Folie à Deux, iki kişinin aynı sanrıyı paylaştığı tıbbi bir durumu ifade ediyor. Yalnızca bu isim bile izleyicilere nelerin yolda olduğuna dair ipuçları veriyor. Bu ifade aynı zamanda Joker ve Harley’nin ölümcül aşkı için de oldukça uygun bir tanımlama.

Yeni filmin müzikal yönünün öne çıkacağı bilgisiyle fotoğraflardan dans sahneli olana bakıldığında, isabetli bir tahminin yapıldığı da anlaşılıyor.

Joker 2 Joaquin Phoenix Lady Gaga Sevgililer Günü Dansı

- Reklam -

Joker 2 filminde Phoenix ve Gaga’ya Sophie Dumond rolünde Zazie Beetz eşlik ediyor. Yapımın oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler arasında Catherine Keneer, Brendan Gleeson, Steve Coogan, Ken Leung, Bill Smitrovich ve Jacob Lofland eşlik ediyor.

İlk filmin de senarist ekibinde bulunan Scott Silver, yeni macerada Todd Phillips’le beraber senaryoyu kaleme alan isimler arasında. Lawrence Sher da görüntü yönetmeni olarak ilk yapımdaki görevini yineliyor.

Joker: Folie a Deux Sevgililer Günü

Joker 2 filmi 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek.

Joker: Folie a Deux filminden sizin beklentileriniz ne yönde? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Rings of Power 2. Sezon Daha Karanlık

“The Rings of Power” 2. Sezon Daha Karanlık ve Daha Karakter Odaklı Olacak

Christopher Nolan Marvel Filmlerine Teşekkür Etti

Christopher Nolan Pandemi Sonrası Film Endüstrisini Ayakta Tutan Marvel’a Teşekkür Etti