in ,

Ünlü Müzisyen Lady Gaga’nın “Joker: Folie à Deux” Kadrosuna Katıldığı Doğrulandı

Lady Gaga, Joker: Folie à Deux filminin kadrosuna resmi olarak katıldı. Ünlü sanatçı yapımda Harley Quinn karakterine hayat verecek.

Lady Gaga, "Joker: Folie à Deux" Kadrosunda
- Reklam -
- Reklam -

Lady Gaga, Joker: Folie à Deux kadrosuna dahil oldu. Başrolünde Joaquin Phoenix’in yer aldığı Joker 2 filmi 2024 yılında vizyona girecek.

Warner Bros., DC içeriklerini farklı bir yöne çekmek ve solo bir Joker filmi yapmak için birkaç yıl önce cesur bir hamle yaptı. Todd Phillips’in yönettiği ve Joaquin Phoenix’in Arthur Fleck’i oynadığı Joker, dünya çapında 1 milyar doların üzerinde hasılat elde ederek ve Oscar’da En İyi Film adaylığı alarak büyük bir hayran kitlesi elde etti. Bu başarı ister istemez bir devam filmi ihtimalini ortaya çıkardı ve Warner Bros., Phoenix’in Suçun Palyaço Prensi olarak geri dönmesini öngören Joker 2’yi geliştirmeye başlamak için fazla beklemedi.

Joker 2 çalışmaları, bu yılın başlarında bazı önemli gelişmelere sahne oldu. Phillips, Phoenix’in senaryoyu okuduğu bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak filmin adının Joker: Folie à Deux olduğunu duyurdu. Bu da ikinci bir Joker veya Harley Quinn’in işin içinde olabileceğine dair spekülasyonlara yol açtı. Ardından Lady Gaga’nın Harley Quinn’i oynamak için Joker 2’ye katıldığı iddia edildi. Ünlü şarkıcının devam filminde yer alacak olması,yapımın müzikal unsurlara sahip olacağı haberiyle geldi.

- Reklam -

Şimdi Lady Gaga’nın Harley Quinn olacağını resmi olarak gösteren ve Joker’le birlikte dans etmesini içeren ilk tanıtım fragmanı paylaşıldı. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’nın kırmızı arka planda kötü şöhretli Joker ve Harley Quinn’in siyah silüetleriyle gözükmesi bile hayranları şimdiden heyecanlandırmış durumda. Birlikte dans eden ikili öncesi tek tek gözüken karakterler sayesinde yeni film, Lady Gaga’nın Harley Quinn’inin nasıl görüneceğine dair ilk izlenimi de veriyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan tanıtımı izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’li “Joker: Folie à Deux” Tanıtımı | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni tanıtım videosu yayınlanmadan hemen önce Warner Bros., ikinci filmin resmi çıkış tarihini de 4 Ekim 2024 olarak duyurmuştu.

Joker: Folie à Deux filmi için yayınlanan ilk kısa tanıtımı sizler nasıl buldunuz? Söylentilerin gerçek çıkması sizlerin de hoşuna gitti mi? Devam filminde olabilecekler hakkındaki teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaplanın Sırtında: İstibdat ve Hürriyet - Zülfü Livaneli

Zülfü Livaneli, II. Abdülhamid’in Tahttan İndirildikten Sonra Yaşadıklarını Konu Alan “Kaplanın Sırtında” Romanı ile Raflarda

olumlu dunya 2

Feyyaz Yiğit’li “Ölümlü Dünya 2” Geliyor: Filmin Çıkış Tarihi ve Platformu da Açıklandı