in , ,

Bir Grup Fırtına Avcısının Hayatta Kalma Hikâyesini Anlatan Yeni “Twisters” Filminden İlk Fragman

Twisters filminden ilk fragman yayınlandı. 1996 tarihli gerilim yapımıyla aynı evrende geçen macera, fırtınaların peşine düşen bir grup bilim insanını konu alıyor.

Twisters Film - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Twisters filmi için ilk fragman görücüye çıktı. Oyuncu kadrosunda Daisy Edgar-Jones, David Corenswet ve Glen Powell gibi isimlerin bulunduğu yapım bu yaz izleyicilerle buluşacak.

İlk etapta Warner Bros.’un 1996 yılında vizyona giren Jan de Bont imzalı Twister (Kasırga) filminin yeniden çevrimi olarak tanıtılan Twisters, aslında öncül macerasıyla aynı evreni paylaşan yeni bir hikâyeyi takip edecek.

Twisters Film - Fragman 2024

- Reklam -

Dün gece gerçekleştirilen Super Bowl LVIII etkinliği, bu yaz vizyona girecek Twisters adlı gerilim yapımına ilk bakış fırsatı sundu. Yönetmenliğini Minari ve Lucky Life ile adından söz ettiren Lee Isaac Chung’ın üstlendiği filmde Glen Powell, Daisy Edgar-Jones ve Anthony Ramos; fırtınaların peşine düşen yeni nesil bilim insanlarını canlandıracak.

Michael Crichton senaryosundan ilhamla yeni filmin hikâyesini The Revenant ile tanınan Mark L. Smith kaleme alıyor.

Twisters Film - Fragmanı

Twisters Filmi Yeni Bir Hikâye Anlatacak

Mark L. Smith, daha önce verdiği bir demeçte yapımın ilkinden apayrı bir hikâyeyi konu alacağını şu sözlerle duyurmuştu:

“İlkinin devamı değil. Bazı sağlam, eğlenceli karakterlerle gerçekten çılgın bir yolculuk. Umarım ilk filmin sahip olduklarından yararlanabiliriz çünkü o yapım gerçekten ikonikti. Isaac gibi bir yönetmenin böyle bir şeyi üstlenmesi çok güzel. Bu onun normlarının çok dışında ve bence filmi yaparken çok eğlendi. Birkaç gün önce onunla mesajlaşıyordum ve her şey çok çılgınca.”

- Reklam -

Twisters Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Michael Crichton ve Anne-Marie Martin tarafından yazılan ilk film, Universal için beklenmedik bir finansal getiri sağlamıştı. İzleyicilerin Tornado Vadisi’nin yerle bir oluşunu görmek için beyaz perdeye akın etmesiyle yapım dünya çapında 500 milyon dolar hasılat elde etti. Phillip Seymour Hoffman, Alan Ruck, Jami Gertz ve Cary Elwes gibi isimleri bir araya getiren ilk yapım, daha önce de devam maceraları için gündeme taşınmış ancak bir türlü gerçeğe dönüştürülememişti.

Twisters filmi 19 Temmuz 2024 tarihinde sinema salonlarında vizyona girecek.

Siz yeni Twisters filmine dair nasıl bir ön izlenime sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider


Daha fazlası için bizleri Google Haberler’den takibe alabilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Michael Crichton 2008 yılında vefat ettiği için bu filmin senaryosunu yazamaz.Dikkat edelim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Shogun Dizisi - Samuray - Disney Plus - Fragman

1600’lü Yılların Japonya’sında Geçen Samuray Dizisi “Shogun”dan Fragman Yayınlandı

Kingdom of the Planet of the Apes Filmi Yeni Fragman

“Maymunlar Cehennemi” Evreninde Geçen “Kingdom of the Planet of the Apes” Filminden Yeni Fragman