in ,

“Joker: Folie à Deux” Filminden Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’lı Yeni Fotoğraflar

Joker 2: Folie à Deux filminden yeni fotoğraflar yönetmen Todd Phillips tarafından paylaşıldı. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’lı devam yapımı yaklaşıyor.

Joker 2: Folie à Deux Filminden Yeni Fotoğraflar
- Reklam -
- Reklam -

Joker 2: Folie à Deux filmi için paylaşılan yeni fotoğraflar, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’lı devam macerası için yeni bir bakış sunuyor.

İlk filmi 2019 yılında gösterime giren ve o dönemde 18 yaş sınırıyla geldiği halde tarihi bir başarıya imza atarak 1 milyar dolar barajını aşan Joker filmi, Joaquin Phoenix’in başrolünde yer aldığı ve DC Sinematik Evreni’nden bağımsız bir yapımdı. Yönetmen Todd Phillips’in başında olduğu yapım gerek eleştirmenlerden gerekse izleyicilerden olumlu yorumlar aldı.

Bu başarı devam filminin de gelmesini sağladı ve 2021 yılında proje resmileşti. Senaryosunu yine Todd Phillips’in kaleme aldığı devam filminin adı Folie à Deux olarak açıklandı. 2022 yılında takipçileri heyecanlandıran bir duyuru ile ünlü müzisyen Lady Gaga’nın filmde Harley Quinn rolünü üstleneceği ortaya çıktı.

- Reklam -

Joker 2 Müzikal Olacak

İlk filme göre çok daha fazla bir çekim bütçesine sahip olan Joker 2’nin ayrıca müzikal tarzda bir yapım olacağı belirtiliyor. Bu nedenle ortaya nasıl bir hikâye akışının çıkacapı hayranlar arasında en çok sorulan sorulardan birisi oluyor. Çekimleri geçen nisan ayında tamamlanan yapım için aylar sonra yeni fotoğraflar yönetmen tarafından paylaşıldı.

Joker 2 Filmine Yeni Bakış Fotoğrafları Başroldeki İkiliyi Gösteriyor

Joker: Folie à Deux filminin yönetmeni Todd Phillips noeli kutlamak için sosyal medya hesabı üzerinden iki yeni fotoğraf paylaştı.

Fotoğraflardan ilki Joker: Folie à Deux’nün konusunun ilk filmin kaldığı yerden devam edeceğini, Arthur Fleck’in Arkham’daki hücresinde olduğunu göstererek kanıtlıyor. İkinci görselde ise hem Joker hem de Harley Quinn yer alırken, Gaga’nın karakteri Suçun Palyaço Prensi’ne hüzünle bakarak 2024 DC filmindeki çarpık ilişkilerine gönderme yapıyor.

Joker 2: Folie à Deux Filminden Yeni Fotoğraflar

- Reklam -

Joker 2: Folie à Deux à Deux Lady

Şu an için filmin müzikal olacağı dışında herhangi bir detay açıklanmadı. Henüz resmi bir teaser veya fragman paylaşılmadığı için de nasıl bir olay örgüsüne sahip olduğu bilinmiyor. Ancak ilk filmden temel farkının müzikal olduğunu ve bunun bu tarz bir çizgi roman uyarlaması için bir ilk olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Devam filminde Phoenix ve Gaga dışında ayrıca Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland, Gattlin Griffith, Bill Smitrovich ve George Carroll gibi isimler yer alıyor. Senaryoda Phillips’e Scott Silver eşlik ediyor.

Joker 2, herhangi bir erteleme almadığı takdirde 4 Ekim 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni filmden beklentileriniz neler? Joker 2 hakkındaki yorumlarınızı ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stephen King - American Fiction Yorumu

Stephen King’den “American Fiction” Filmine Övgü: “Tek Kelimeyle Muhteşem”

Alita: Battle Angel 2

“Alita: Battle Angel 2” Filmi Yolda Olabilir: Jeff Fahey’den Umutlandıran Açıklama