in ,

“Alita: Battle Angel 2” Filmi Yolda Olabilir: Jeff Fahey’den Umutlandıran Açıklama

Alita: Battle Angel 2 gerçeğe dönüşebilir. Robert Rodriguez imzalı bilimkurgu macerası, devam filmi ile yolculuğunu sürdürmeye hazırlanıyor.

Alita: Battle Angel 2
- Reklam -
- Reklam -

Alita: Battle Angel 2 filmi yolda olabilir. Oyuncu Jeff Fahey, ilk filmi de yöneten Robert Rodriguez ile yakında tekrar bir araya geleceklerini paylaştı.

2019’da vizyona giren Robert Rodriguez imzalı Alita: Battle Angel (Alita: Savaş Meleği), izleyicilerden olumlu yorumlar almıştı. Senaryosu James Cameron, Laeta Kalogridis ve Yukito Kishiro imzasını taşıyan yapım IMDb’de 7,3/10 puan ortalamasıyla değerlendirilmişti.

Devre dışı bırakılmış bir cyborg’un yeniden canlanmasıyla gelişen olayları takip eden yapımın başrolünde Rosa Salazar yer almış, kendisine Christoph Walt, Jennifer Connelly, Mahershala Ali ve Keean Johnson gibi isimler eşlik etmişti.

- Reklam -

Alita: Battle Angel 2 Film

Geçen yıl aralık ayında Robert Rodriguez, dönüş ihtimali için açık kapı bırakan bir açıklama paylaşmıştı. Ancak o tarihten beri filmin geleceğine dair herhangi bir gelişme yaşanmamıştı. Şimdi ise oyuncu Jeff Fahey, izleyicileri yeniden heyecanlandırabilecek bir yorumda bulundu.

Alita: Battle Angel 2 Filmi Hâlâ Masada

170 milyon dolarlık bütçesine karşın dünya çapında 401 milyon dolar gişe hasılatı elde eden manga uyarlaması Alita: Savaş Meleği henüz resmi onayı almadı.

Oyuncu Jeff Fahey, 2019 tarihli ilk yapımda Alita karakterine cyborg Grewishka’ya karşı yardımcı olan avcı-savaşçı McTeague’yı canlandırmıştı.

Fahey, yakın zamanda Robert Rodriguez ile tekrar çalışacağını doğrularken Alita: Battle Angel 2 için de dileklerini paylaştı.

Alita: Battle Angel 2 - Jeff Fahey - McTeague

- Reklam -

Yeni filmi Due Justice için Screen Rant’a konuşan aktör, şunları söyledi:

“Robert Rodriguez ile çalışmayı seviyorum. Sanırım şu ana kadar yedi defa beraber çalıştık. Yaz aylarında yeniden birlikte çalışacağız. Umarım Alita: Battle Angel 2’ya da girişiriz.”

Fahey’nin Rodriguez’le 2024’te tekrar bir araya gelecekleri yönündeki açıklamasının Alita’nın devam filmi için mi yoksa başka bir proje için mi olduğu belirsizliğini koruyor. Ancak James Cameron’ın uzun süredir Avatar serisiyle ilgilenmesi, yakın zamanda Alita evrenine geri dönüp dönemeyeceğine dair tartışmalar yaratıyor.

Fahey, ilk filmde McTeague ile küçük bir rolde oynamış olsa da olası devam macerasında karakterinin geri dönmesi olası görülüyor.

Alita: Battle Angel 2 filmi için umutlu olanlardan mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlkini çok çok çok beğenmesem de ikincisine hayır demem. :slight_smile:

  2. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    İlki gişe filmi olmasına rağmen hoş bir filmdi bana kalırsa. İkincisi gelmeli.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker 2: Folie à Deux Filminden Yeni Fotoğraflar

“Joker: Folie à Deux” Filminden Joaquin Phoenix ve Lady Gaga’lı Yeni Fotoğraflar

#EvdekiAlgortima - Aylin Sökmen

Aylin Sökmen’in Yeni Kitabı “#EvdekiAlgortima” Okurla Buluşuyor