in

Robert Rodriguez, “Alita: Battle Angel”ın Devam Filmine Sıcak Bakıyor

Alita: Battle Angel 2 yolda olabilir. İlk filmin yapımcısı Jon Landau, yönetmen Robert Rodriguez ile iletişim hâlinde olduklarını açıkladı.

Alita: Battle Angel 2 Filmi Yolda Olabilir
- Reklam -
- Reklam -

Alita: Battle Angel 2 filmi belirsiz bir zaman içerisinde gerçeğe dönüşebilir. Yapımcı Jon Landau, Avatar: The Way of Water için verdiği bir demeçte; Alita yapımına dair de detaylar paylaştı.

Şubat 2019’da gösterime giren Alita: Savaş Meleği filmi Robert Rodriguez tarafından yönetildi. Rosa Salazar’ın Alita rolünde yer aldığı macera karışık eleştiriler aldı. Bununla birlikte film dünya çapında 400 milyon doların üzerinde hasılat yaptı ve bir noktada bir devam filmi olacağına dair umut verdi. Ancak filmin çıkışının üzerinden üç yıldan daha fazla bir zaman geçmesine rağmen, geleceğine dair hâlen kesin bir bilgi bulunmuyor.

Fakat belli ki proje tam olarak rafa kaldırılmış değil. James Cameron Avatar: The Way of Water’ı yayınlamaya hazırlanırken yapımcı ortağı Jon Landau, filmin dünya prömiyerinin kırmızı halısında Deadline’a konuştu. Alita: Battle Angel’ın da yapımcılığını üstlenen Landau, devam filminden yakın gelecekte üzerinde çalışmayı umdukları bir proje olarak bahsetti.

- Reklam -

“Pekala, Alita: Battle Angel adında küçük bir film var ve geri dönüp devam filmini yapmak isteriz. Robert [Rodriguez] ile bunun hakkında konuşuyoruz ve umarım meyvesini verir.”

Alita: Battle Angel 2 Filmi Yolda Olabilir

Alita: Battle Angel 2 filminin gerçekleşmesine ne kadar uzak olduğu sorulduğunda Landau, hayranların ve muhabirlerin kendisine karşı kullanabilecekleri bir zaman çizelgesini alenen vermek istemediğini söyledi.

Alita: Battle Angel 2 Filmi Çalışmaları Geç de Olsa Başlayabilir

Karakteri tekrar büyük ekranda görmeyi umut edenler, bir devam filmi için uzun süre beklemek zorunda kaldı. Filmin vizyona girmesi, Disney’in 20th Century Fox’u satın alması sırasında geldi ve bu da seriyi tuhaf bir noktada bıraktı. Disney ilk filmin geliştirilmesinde yer almadı, ancak Fox tarafından geliştirilen ve birleşmeden sonra stüdyo tarafından yayınlanan daha iyi performans gösteren filmlerden biriydi.

- Reklam -

James Cameron’ın tüm dikkatini Avatar: The Way of Water’a ve Avatar’ın sonraki devam filmlerine vermesine ek olarak, yönetmen Robert Rodriguez de başka işlerle meşgul. Netflix için birden fazla film yapan isim, aynı zamanda Spy Kids serisini yeniden başlatmak için çalışıyor. Rodriguez ayrıca The Mandalorian 2. sezonda çalıştı ve ardından The Book of Boba Fett’i yönetti. Hem Rodriguez hem de Cameron, diğer Disney serileriyle meşgul olduğundan Alita: Savaş Meleği 2’nin gelişimine öncülük edecek kimse kalmadı. Ancak ikisi, 2021’in sonlarına kadar devam filmini yapmaktan söz etmişti. Yani her iki isim de gerekli boşluğu elde ettiğinde, bir devam filminin gelmemesi için sebep yok gibi gözüküyor.

Alita: Battle Angel 2 Filmi Yolda Olabilir

Alita: Battle Angel filmini izlemiş miydiniz? Devamının gelme ihtimali hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Ben daha ilkini izleyemedim ama olsun mangalarını okuyorum. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Chelsea Banning İlk İmza Günü - Ustalardan Destek

Stephen King, Margaret Atwood ve Neil Gaiman, İlk İmza Gününde Yalnız Kalan Genç Yazara Sahip Çıktı: “Aramıza Hoş Geldin”

Wonder Woman 3 İptal Edildi

Wonder Woman 3 İptal Edildi: James Gunn ve Peter Safran’lı Yeni DC Yönetimi Filmin Senaryosunu Reddetti