in ,

“Yüzüklerin Efendisi” Dizisi “Güç Yüzükleri”nin 3. Sezonu Ön Geliştirme Aşamasına Girdi

Güç Yüzükleri 3. sezon için ön geliştirme aşaması başladı. Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Güç Yüzükleri 3. Sezon - Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Güç Yüzükleri 3. sezon şimdiden ön geliştirme aşamasına geçti. Prime Video’da yayınlanan Yüzüklerin Efendisi dizisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Fantastik kurgu hayranları uyarlamalar açısından renkli bir dönemden geçiyor. George R.R. Martin’in House of the Dragon’ı 2. sezon çekimlerini tamamlarken Robert Jordan’ın Zaman Çarkı serisinden uyarlanan dizide 2. sezon bölümleri yayınlanmaya devam ediyor.

Bir başka klasik olarak J.R.R. Tolkien’in Orta Dünya evreninde geçen ve Güneşin İkinci Çağı’nda yaşananlara odaklanan prequel dizisi de macerasına devam ediyor. Henüz 2. sezonu izleyicilerle buluşmayan Güç Yüzükleri’nde şimdiden 3. sezon hazırlıklarının başladığı ifade ediliyor.

- Reklam -

Güç Yüzükleri 3. Sezon Hazırlıkları Başladı

Sektör çalışanlarına hangi dizi ve filmlerin yapım aşamasında olduğunu ya da prodüksiyon aşamasına geçeceğini bildiren Production Weekly’nin ağustos sayısı, Güç Yüzükleri’nin 3. sezon için ön geliştirmeye başladığını aktardı.

Ön geliştirme aşamasında olan projeler de çekim senaryoları hazırlanıyor, bütçe netleşiyor, kilit departmanlardaki yönetici ekipler kuruluyor, storyboard’lar ve çekim listeleri düzenleniyor, çekim için konumlar netleştiriliyor, gerekli izinler alınıyor ve ekipmanlar ayarlanıyor.

Güç Yüzükleri 3. Sezon - Yüzüklerin Efendisi Amazon

Bu adımlarla birlikte Amazon’un The Rings of Power’ın 2. sezonu yayına girmeden önce 3. sezon çekimleri için neredeyse hazır olacağı öngörülüyor. Bununla birlikte dizinin en az 5 sezon ve 50 saat sürmesinin planlandığı biliniyor. Dolayısıyla ön hazırlığa erkenden başlamak sürecin doğal bir parçası olarak yorumlanıyor.

Patrick McKay ve John D. Payne ikilisinin yaratıcı koltuğunu paylaştığı dizi, ilk sezonuyla ortalama eleştiriler almıştı. Serinin hayranları kaynak materyalden uzaklaşan yapımcıları eleştirirken kimi izleyiciler de yıllar sonra ekranda yeni bir Orta Dünya macerası görmekten memnundu.

Öte yandan dizinin 2. sezonu, Hollywood’daki senarist grevinden etkilenmiş ve yeni bölümlerin bir kısmı sette senaristler yokken çekilmişti.

- Reklam -

Güç Yüzükleri 3. Sezon - Yüzüklerin Efendisi Dizisi

6 defa Primetime Emmys adaylığı alan dizinin ilk sezon oyuncu kadrosunda Morfydd Clark, Mike Wood, Ismael Cruz Cordova, Charlie Vickers, Markella Kavenagh, Megan Richards, Daniel Weman ve Sara Zwangobani gibi isimler yer almıştı.

The Lord of the Rings: The Rings of Power 2. sezon için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Güç Yüzükleri 3. sezon için şimdiden çalışmaların başlamış olmasını siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Winter is Coming


En güncel gelişmeler için bizleri sosyal medyadan ve Google News’ten takip edebilirsiniz.

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Halloween Dizisi A24

Korku Klasiği “Halloween” A24 İmzasıyla TV Dizisine Uyarlanabilir

Urartular Mezarlık Bronz Gemli At İskeleti

Van’da Urartular Döneminden Kalma Mezarlıktan Bronz Gemli Bir At İskeleti Çıkartıldı