in , ,

“Zaman Çarkı”nın 2. Sezonundan İlk Fragman: Prime Video Dizisi Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor

Zaman Çarkı 2. sezon fragmanı yayınlandı. Prime Video’nun fantastik uyarlaması, ilk sezonuyla eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

Zaman Çarkı 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

Zaman Çarkı 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Robert Jordan’ın uzun soluklu fantastik roman serisinden uyarlanan ve Amazon’un Prime Video servisinde yayınlanan dizisi, yeni bölümleriyle ilk sezonda aldığı olumsuz eleştirileri tersine çevirmeyi amaçlıyor.

Robert Jordan ve daha sonra Brandon Sanderson tarafından kaleme alınan, dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan epik bir fantazi serisi, Prime Video tarafından diziye uyarlandı ve ilk sezonu 2021 yılının sonlarına doğru yayınlandı. Tüm dünyadaki romanların hayranları sayesinde dizi izleyicilerin merakla beklediği bir yapıma dönüşmüştü. Ancak her yeni bölüm ile olumsuz eleştiri alan yapım, ilk sezonun sonlarına doğru eleştiri oklarının hedefine oturmuş ve uyarlandığı seriye benzemediği konusunda birçok karışık eleştiri almıştı. Yine de tüm bu eleştirilere rağmen yapım zaten daha ilk sezonu yayınlanmadan çok önce 2. sezon onayı aldı ve Temmuz 2022’de de 3. sezon için yeşil ışık yakıldı.

Zaman Çarkı 2. Sezon Posteri

- Reklam -

Şimdi ilk sezonun finalinden neredeyse iki yıl sonra, 2. sezonu ile Prime Video’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni fragman, ilk sezondan tanıdık yüzleri tekrar sahnede gösterirken, ana karakterlerden Rand al’Thor (Josha Stradowski), Moiraine (Rosamund Pike) ve diğerleri kendi yolculuklarını sürdürüyorlar. Bu yeni sezon, serinin ikinci kitabı olan Büyük Av’dan esinleniyor ve olaylar daha da karmaşıklaşıyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Zaman Çarkı 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanda dikkat çeken en önemli detaylardan biri, kahramanların karşılaştığı yeni düşmanlar olan Seanchan’lar. Gizemli ve ürkütücü olan Seanchan’lar, evrenin dengesini sarsacak güçlere sahip olmalarıyla ünlü. Haliyle ortaya çıkışları, kahramanlar için büyük bir tehdit oluşturacak.

- Reklam -

Fragman aynı zamanda Rand al’Thor’un güçlerini geliştirme sürecini de vurguluyor. Güçlerini kontrol etmeyi ve kullanmayı öğrenen Rand, hem içsel savaşlarla hem de dış düşmanlarla yüzleşmek zorunda kalıyor. Kendisini tanıma yolculuğunda zaman zaman zorlu kararlarla karşı karşıya geliyor.

Zaman Çarkı 2. Sezon Fragman

Zaman Çarkı 2. sezon, 1 Eylül 2023 itibarıyla Prime Video kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Yeni sezonun da tıpkı ilk sezonda olduğu gibi ilk 3 bölümle başlaması ve kalan bölümlerin haftalık olarak yayınlanması planlanıyor.

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for BiblofilYouTube BiblofilYouTube dedi ki:

    Başıma bir şey gelmeyecekse baya hoşuma gitti fragman.

  2. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:

    Niye gelsin ki. Zevkler ve renkler durumu. Kaçıncı kitaptaydın sen 3 müydü? Fragmanda gözüken karakterler 3. kitaptan çünkü. Kimler olduklarını çıkartabildin mi?

  3. Avatar for BiblofilYouTube BiblofilYouTube dedi ki:

    Evet pek çok elementi gördük, pek çok elementi tanıdık. :smile: @erdo

    Aynen 3 bitti. Dörde geçicez kısmedse.

  4. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Ya biz orada piston değiştirelim , bişeyler yapalım. Biz de diyoruz hoca nerede. :smile:

  5. Avatar for yunusemre yunusemre dedi ki:

    İyi ki öldüde adamcağız bu günleri görmedi .

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Christopher Nolan, Quentin Tarantino'nun Emeklilik Kararını Değerlendirdi: "Hayal Etmesi Zor"

Christopher Nolan, Quentin Tarantino’nun Emeklilik Kararını Değerlendirdi: “Hayal Etmesi Zor”

A Haunting in Venice - Yeni Fragman

Agatha Christie Uyarlaması “A Haunting in Venice” Filminden Yeni Fragman